рус
укр
 

SVEN MS-300. У центрі уваги!

Компанія SVEN представляє акустику формату 2.1 з функціями музичного міні-центру – SVEN MS-300.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-300

Коли який-небудь комп'ютерний гаджет з'являється вдома, він на деякий час опиняється у центрі уваги усіх домочадців. З вогником в очах і долею дослідницького азарту ми залізаємо в інструкцію (чи відразу звертаємося до панелі управління), натискаємо кнопки, міняємо режими роботи. Загалом, перевіряємо техніку на міцність, а результати із задоволенням обговорюємо з друзями і колегами.

SVEN MS-300 – це поєднання багатофункціональності, технологічності і стильного дизайну! Отже, тем для обговорення вистачить надовго!

На бічній стороні корпусу сабвуфера розташовано роз'єми для підключення USB flash і SD card. Вмонтований програвач аудіофайлів з портативних носіїв пам'яті дає змогу відтворювати музичні композиції безпосередньо, не використовуючи для цього комп'ютер. Модель має FM-тюнер і здатна запам'ятовувати понад 30 радіостанцій. Незважаючи на вагомий набір споживчих і технічних характеристик, розміри системи досить компактні. Комплект без зусиль розміститься на робочому столі біля монітора.

Еквалайзер з наперед встановленими режимами звучання, а також окремий регулятор гучності сабвуфера допомагають настроїти акустику на будь-який жанр музики: класику, джаз, рок.

На передній стороні сабвуфера розташована панель з основними кнопками управління і цифровий LED-дисплей. За допомогою панелі можна ставити відтворення на паузу, перемикати треки, а також встановлювати режими роботи (AUX, MP3, FM-радіо), регулювати загальну гучність системи. Контролювати результат своїх дій користувач може за допомогою дисплея, який тут же «коментує», тобто відображає усе те, що відбувається з акустикою. Пульт дистанційного управління системи легкий, компактний, тонкий.

Приємний дизайн акустики SVEN MS-300, що стоїть поруч з монітором, тішитиме око щодня. Адже комплект зроблено відповідно до усіх провідних тенденцій в дизайні комп'ютерних гаджетів і девайсів : м'які плавні лінії, поєднання чорного і сріблястого кольорів, модний глянець.

Особливості:

  • Можливість підключення до різних джерел звуку
  • Вмонтоване FM-радіо
  • Вмонтований програвач аудіофайлів з носіїв пам'яті
  • Роз'єми для підключення USB flash і SD card
  • Цифровий LED-дисплей
  • Незалежне регулювання гучності сабвуфера
  • Еквалайзер з наперед встановленими режимами звучання
  • Пульт дистанційного управління
  • Незалежне регулювання гучності сабвуфера


...
  всі  
test site