рус
укр
 

Третя частина роад-шоу 2012 «Sven Академія»

Шановні колеги і друзі!

Повідомляємо вас про вдале і плідне завершення навчальної програми для продавців-консультантів у 5 містах України.

Відділом маркетингу компанії SVEN було проведено понад 30 повчальних презентацій у магазинах найбільших торговельних мереж України. За час бізнес-поїздки ми відвідали Черкаси, Кременчук, Полтаву, Суми, Чернігів. У кожному місті нас зустрічали наші колеги, продавці-консультанти, які, слід відзначити, помітно підвищили рівень своїх знань з часу нашої попередньої поїздки. І засвідчили блискуче знання техніки SVEN.

Основну увагу в презентаціях було приділено живому спілкуванню з приводу моделей, що вже продаються чи надійдуть у продаж найближчим часом. Програма включала демонстрацію новинок 2012-2013 рр., майстер-класи із силових пристроїв, наочне і порівняльне тестування техніки в торговельному залі, експрес-метод збільшення продажів у роздрібній торговельній точці. Експерти SVEN відповідали на всі запитання персоналу магазинів, наводили приклади з практики, ділилися зібраною інформацією, яка може допомогти в збільшенні продажів. Після закінчення кожного семінару співробітники SVEN проводили тестування продавців, у результаті якого ті, хто продемонстрував кращі знання, нагороджувалися заохочувальними призами від TM SVEN.

Ми дякуємо нашим партнерам за допомогу в проведенні роад-шоу. Особлива вдячність продавцям-консультантам за увагу, запитання і відгуки на нашу адресу, а також за те, що ви своєю роботою підтримуєте продажі продукції SVEN на високому рівні!

Інші публікації на цю тему: Роад-шоу 2011 «Sven Академія», Друга частина роад-шоу 2011 «Sven Академія» завершилася, Sven Академія у ритмі Фокстроту.


...
  всі  
test site