рус
укр
 

Увага! Конкурс «Побачив SVEN – Упіймай фокус! Натисни кнопку!»

Дорогі друзі! Ми оголошуємо фотополювання на ТМ SVEN! Шукайте наш бренд, робіть знімки, що підтвердять Вашу знахідку, викладайте свої фото до альбому в групі та отримуйте «лайки». Ви маєте можливість виграти круті призи! На кону 3 призові місця! Переможці конкурсу будуть визначені за допомогою відкритого голосування користувачів мережі Vkontakte.ru. Ними стануть ті, чиї фото отримають найбільше голосів «мені подобається»*.

Де шукати ТМ SVEN, вирішуєте Ви. Креативність вітається, адже від цього залежить популярність Вашого фото! Фотошоп, знімки нецензурного змісту і спам – не допускаються.
Ну, а щоб полювання було вдалішим, потрібно всього кілька складових: пильність, терпіння, базові навички слідопита, трохи вдачі і ... фотоапарат. Озброюйтесь мобільними телефонами або іншими пристроями, якими можна робити знімки, і будьте уважні. Не забувайте про те, що креативність, якість фотографії та її сенс буде оцінюватися самими користувачами. Тому чим вдаліший знімок, тим більше шансів на виграш.

Приз за 1 місце – АС 2.0 SVEN Stream Light.


SVEN Stream Light

Приз за 2 місце – АС 2.1 SVEN MS-308.


SVEN MS-308

Приз за 3 місце – Навушники SVEN HM-100 GT.


SVEN HM-100 GT

Умови та строки проведення конкурсу

Конкурс стартує 23 травня і триватиме до 22 червня. Взяти участь у ньому може кожен незалежно від віку та місця проживання на території PФ, України та Білорусі.
Автори можуть викладати свої фотографії до альбому групи – «Фотоохота за SVEN». Кількість надісланих робіт не обмежується.

Вимоги до фотографій:
Кожний знімок повинен супроводжуватися контактною інформацією: місто і місце, де вдалося виявити ТМ SVEN.

Хочете взяти участь, вже маєте приклади знімків? Приєднуйтеся до нашої групи http://vk.com/club16115403 та залишайте свої фото в альбомі «Фотоохота за SVEN» – http://vk.com/album-16115403_157536438!

*Заборонено умисні дії щодо некоректного збільшення рейтингу учасника.


...
  всі  
test site