рус
укр
 

SVEN Speedy. Пристрасть до перегонів розпочинається з нього!

Компанія SVEN презентує новий ігровий маніпулятор SVEN Speedy.


Iгровий маніпулятор SVEN Speedy

Модель розрахована, насамперед, на підліткову аудиторію, тому, якщо Ви шукайте подарунок для своєї дитини, уважніше придивіться до цієї моделі.

Розробники передбачили в SVEN Speedy усі нюанси для того, щоб ефект участі в перегонах був максимально реалістичним. Функція вібровіддачі дає змогу відчути нерівності дорожнього покриття, круті повороти, різкі заноси й віражі. У комплекті є блок педалей, що дає можливість регулювати швидкість руху транспортного засобу, як у справжньому автомобілі. Для зручності «газ» і «гальмо» представлено також у вигляді пелюсток-перемикачів, розташованих на тильній стороні керма. Використовуючи їх, гравець здатний управляти автомобілем тільки руками. Щоб упевнено почувати себе на «дорозі», SVEN Speedy можна зафіксувати на столі за допомогою присосків. Гумові вставки на ободі керма забезпечують користувачеві надійний контакт з маніпулятором під час водіння. У моделі передбачено можливість регулювати рівень вібрації, чутливість керма і педалей: в комплекті з моделлю «йде» CD-диск з необхідними драйверами.

Восьмипозиційна хрестовина і десять програмованих клавіш, що розташовані на передній і тильній стороні керма, є прекрасним доповненням до основного управління автомобілем. D-pad більше підходить для входу в меню, зміни видів камери під час гри. За допомогою кнопок зручно включати двірники і фари при зміні погодних умов під час гонки, використовувати ручник, вмикати прискорення.

Модель підтримує роботу в цифровому та аналоговому режимах. У першому випадку управління є статичним, оскільки комп'ютер обробляє інформацію від маніпулятора про факт повороту керма і натиснення на педалі. В аналоговому режимі обробляються також дані про кут повороту і міру натискання, тому управління виявляється плавнішим.

SVEN Speedy підключається до ПК за допомогою USB-роз'єму. Модель сумісна з такими ОС як Windows 2000/XP/Vista/7.

Особливості:

  • Ергономічне кермо для ігор
  • Функція вібровіддачі
  • Педальна панель у комплекті
  • 8-позиційний джойстик, 10 кнопок
  • Гумові присоски для надійної фіксації до столу
  • Гумові вставки на кермі
  • Робота в цифровому та аналоговому режимах
  • CD-диск з драйверами в комплекті


...
  всі  
test site