рус
укр
 

Оновлення в лінійці акустики ТМ Sven

Лінійка мультимедійної акустики ТМ Sven поповнилася новими моделями: акустичними системами 2.0 Stream, Stream Light, Stream Mega і Royal 2R, а також комплектом акустики 5.1 для домашнього кінотеатру HT-435D.

Головними відмітними особливостями мультимедійних акустичних систем моніторного типу Stream, Stream Light і Stream Mega є використання роздільного посилення частотних смуг з лінійною фазовою характеристикою. Підсилювальна частина цих моделей зроблена за схемою Bi-amp з активним кросовером, що означає посилення окремо кожного частотного каналу і практично виключає спотворення звуку. Моделі можна використовувати як монітори в домашніх студіях звукозапису початкового рівня. Вихід на навушники та управління рівнем гучності і тембром НЧ/ВЧ розташовані на передній панелі корпусу. На задній панелі розміщено роз'єми для підключення різних джерел аудіосигналу: ПК, DVD/MP3-плеєрів тощо. Модель Stream Mega, крім того, має додатковий стереовхід, що дає можливість підключити до неї одночасно два джерела звуку.


Акустична система Sven Stream

Акустична система Sven Stream Light

Акустична система Sven Stream Mega

Серед топових моделей мультимедійних акустичних систем 2.0 Sven Royal 2R має найвищу потужність – 100 Вт. Royal 2R оснащена шовковими куполоподібними ВЧ-динаміками Ø 25 мм і НЧ-динаміками Ø 165 мм. Кулеподібне фазовирівнююче тіло НЧ-динаміка зводить до мінімуму звукові спотворення, вирівнює АЧХ. Дифузор динаміка зроблено з плетеного полімерного матеріалу. Тому звук дуже детальний, глибокий, чистий і насичений.

Royal 2R сумісна з ПК, ноутбуком, DVD-плеєром та іншими мультимедійними програвачами. Наявність двох комутованих стереовходів дає можливість користувачеві підключати до колонок 2 пристрої одночасно.

Управління моделлю (зміна тембру НЧ, ВЧ і загальної гучності колонок) здійснюється за допомогою пульта ДУ, а також кнопкової панелі, розташованої на лицьовій стороні корпусу активної колонки. Дерев'яний корпус з оздобленням лицьової панелі колонок рояльним лаком, що надає їм елегантності та вишуканості, є візитною карткою серії Royal.


Акустична система Sven Royal 2R

Сумарна потужність і габаритні розміри комплекту акустики 5.1 для домашнього кінотеатру SVEN HT-435D оптимально підходять для озвучування невеликих за габаритами кімнат. Завдяки використанню MDF як матеріалу корпусів колонок, звучання акустичної системи вільне від сторонніх призвуків, а її зовнішній вигляд відмінно поєднується з домашнім інтер'єром.

До неї можна підключати як джерела двоканального стерео, так і багатоканального 5.1 сигналу. Цей унікальний у своєму роді продукт має не лише пристойний запас кришталево чистого звуку, коаксіальний та оптичний цифрові входи і вмонтований декодер DD5.1/DTS, а й найдоброзичливішу ціну, що сьогодні існує на аудіоринку. Для зручності настройки функцій кнопок, розташованих на передній панелі сабвуфера, дублюються безпровідним пультом ДУ, що поставляється в комплекті. Модель порадує своїх майбутніх власників легкістю у використанні, функціональністю і незмінною якістю, характерною для усієї продукції ТМ SVEN.

SVEN HT-435D – це настрій без зайвих витрат!


Комплект акустики для домашнього кінотеатру SVEN HT-435D


...
  всі  
test site