рус
укр
 

MS-304DUO: трансформер від SVEN

У далекі 90-і торговельна марка SVEN першою привезла в наші широти дерев'яні акустичні системи. Багато років безперервних досліджень, розробок і прагнення постачати ринку лише кращі рішення за доступною ціною вивели компанію на провідні позиції. Особливе місце займають акустичні системи формату 2.0 – класичний стереозвук і нічого зайвого. Протягом останніх декількох років в Україні було представлено такі елітні моделі, як Studio, Grand, Lux, Monitor.

Настав час показати потужні новинки і в бюджетному сегменті. MS-205, MS-210, SPS-609 лише нещодавно з'явилися в продажу, проте вже встигли зайняти свої місця на полицях кращих мережевих магазинів країни. І, звичайно ж, найяскравіша новинка, «літаюча тарілка» або «НЛО», як її називають в електронних супермаркетах, OMNI. Неординарний дизайн разом з визначними музичними талантами практично одразу вивели цю систему в лідери продажів.

У сегментi 2.1 систем також є на що подивитися, акустика MS-1085, в якій поєднуються потужний звук і сучасний дизайн, створена спеціально для геймерів. Сабвуфер підвищеної потужності, побудований за схемою із застосуванням фазоінвертора забезпечує кращу в класі віддачу по низьких частотах. Сконструйований спеціально для якісної передачі пострілів, вибухів та інших спецефектів, він порадує звучанням також і меломанів. SPS-820, визнаний лідер сегменту трифоніків вже доступний до замовлення на території нашої країни. Найпопулярніша 2.1 система російського ринку вже багато років не знає собі рівних і за співвідношенням «ціна - якість» вже залишила, певно, всіх конкурентів далеко позаду. Продавці київських магазинів так кажуть про 820-ту: «Цю систему краще один раз почути, ніж 100 раз побачити».

Довгоочікувані MS-305 і MS-309 сподобаються тим покупцям, хто очікує від акустичної системи щось більше, ніж просто гарний звук. MS-305 і MS-309 як 2 брати: загальний стиль, дизайн, елементи конструкції. Але у «старшої» моделі є кілька важливих відмінностей, практично в 2 рази більша потужність і додатковий регулятор для високих частот.

На окрему увагу заслуговує система SVEN MS-304 DUO – перша акустична система-трансформер від Sven. Чому трансформер, запитаєте ви? Назва системи не пов'язана з популярним голлівудським фільмом, хоча є кілька спільних елементів... За бажанням споживача ця система може з 2.0 акустики перетворюватися на повноцінну 2.1. У форматі 2.1 MS-304 DUO являє собою класичний компактний трифонік з можливістю підключення навушників до провідного пульта. За допомогою цього ж пульта можна регулювати загальну гучність звучання системи. Сабвуфер служить акустичною док-станцією, яку можна при необхідності залишити вдома, а сателіти, від'єднавши, взяти з собою в якості портативної акустичної системи. Це стало можливим завдяки тому, що сателіти оснащені власними підсилювачами на базі технології USS (Ultra Sound System). І можуть працювати окремо від сабвуфера, одержуючи живлення через USB-порт ноутбука.


Акустична система SVEN MS-304 DUO

Придбавши цей комплект, покупець отримує одразу 2 повноцінні акустичні системи різних форматів. Варіант 2.1 відмінно підходить для перегляду фільмів, ігор. У форматі 2.0 можна слухати музику високої якості, дивитися кіно невеликою компанією в будь-якому зручному місці.


Акустична система SVEN MS-304 DUO

Варто окремо згадати про дизайн. На перший погляд складається враження, що система ось-ось оживе і виголосить фразу з фільму «Трансформери»: «- Що рухає тобою, чоловіче? Страх чи відвага?». Володар цього комплекту може бути впевнений в тому, що MS-304 DUO не сіра мишка, незвичайний дизайн системи одразу притягує до себе увагу. А завдяки стриманим кольоровим рішенням, система ще дуже довго буде радувати око, будучи однією з головних елементів вашого робочого столу.

Система вже надійшла в продаж, замовляйте MS-304 DUO прямо зараз у Фірмовому магазині Sven.

Особливості підключення акустичної системи SVEN MS-304 DUO

Особлива конструкція мультимедійної акустичної системи 2.1 SVEN MS-304 DUO дає змогу використовувати АС як у форматі 2.1, так і у форматі 2.0. Її можна підключити практично до будь-яких джерел аудіосигналу: DVD/CD-плеєрів, ПК, ноутбука, тощо.

MS-304 і домашній/офісний ПК


MS-304 з ноутбуком

Схема підключення в форматі 2.1:


З'єднуємо сабвуфер і колонки у форматі 2.1

1. У форматі 2.1 підключіть вмонтований в сабвуфер сигнальний кабель до гнізда mini-jack (SUB) активної колонки.
2. Вмонтований в активну колонку кабель USB з'єднайте з роз'ємом USB сабвуфера.
3. Потім вставте штекер вмонтованого в активну колонку сигнального кабелю до порту LINE OUT звукової карти ПК або ж під'єднайте його до аудіовиходу (OUTPUT) МP3/CD-плеєра.
4. Поставте на мінімум регулятор гучності VOLUME на сабвуфері, після чого підключіть сабвуфер до мережі за допомогою вмонтованного кабеля живлення. Якщо Ви бажаєте слухати музику через навушники, підключайте їх до гнізда на бічній панелі активної колонки. Модель MS-304 DUO можна використовувати також як акустичну систему 2.0 без підключення сабвуфера. Сателіти системи MS-304 DUO це повноцінна 2.0 USB акустика. Колонки оснащено фірмовим мостовим підсилювачем U.S.S. Дана технологія забезпечує в два рази більшу гучність USB акустики порівняно з аналогами.

Схема підключення в форматі 2.0:


Приєднуємо колонки до ноутбука в форматі 2.0

MS-304 в форматі 2.0 з ноутбуком

1. Для цього вмонтований в активну колонку кабель USB з'єднайте з роз'ємом USB ПК, а вмонтований в активну колонку сигнальний кабель підключіть до порту LINE OUT звукової карти ПК або до аудіовиходу (OUTPUT) МР3/CD-плеєра.
2. Потім увімкніть акустику кнопкою ON/OFF на активній колонці і відрегулюйте рівень гучності колонок.


...
  всі  
test site