рус
укр
 

SVEN і DC Link на стадіоні «Металіст»

2 грудня 2012 у м. Харкові відбулася конференція, організована компанією DC Link, в якій взяли участь близько 70 регіональних клієнтів компанії. До виступів було запрошено провідних вендорів в своїх категоріях: ТМ Sven і ТМ Hardity – звукова апаратура та комп'ютерні аксесуари, Asus – ноутбуки, нетбуки та комплектуючі і Kingston – всі види пристроїв пам'яті.

Головною темою конференції стали поточні результати роботи, оновлення модельних рядів у 2012 році та прогнози на майбутній рік.

Директор з розвитку TM Hardity Павло Гончар почав свій виступ з оголошення про те, що між компаніями Greenwave Industrial Ltd (Гонконг, Китай) і ТОВ «Свен Центр» (України) в жовтні було підписано ексклюзивну дистриб'юторську угоду про співпрацю, завдяки якій жителі України можуть купувати, починаючи з 1 листопада ц.р., продукцію ТМ Hardity, з асортиментом якої можна ознайомитися на сайті hardity.com.

Основну частину презентації присвятили новинкам модельного ряду в бюджетному сегменті. Особливу увагу було приділено модельному ряду гарнітури HP-530MV, HP-550MV. Геймерські моделі зі збільшеними розмірами динаміків для поліпшеної передачі низьких частот, якісні матеріали і доступна ціна – головні переваги цих моделей. Партнери оцінили також інноваційний дизайн таких простих пристроїв, як хаби і кардрідери. Моделі CR-016 і HB-AC-200 дійсно не мають аналогів за зовнішнім виглядом на ринку. Вперше було продемонстровано оновлений асортимент веб-камер ІС-390, ІС-420, ІС-490, ІС-500 і ІС-555. Нові моделі, як і вже перевірені часом хіти – ІС-520 і ІС-580 – постачаються з новим програмним забезпеченням, що дає змогу отримувати фотознімки з роздільною здатністю до 8 Mpix. Було анонсовано також абсолютно нові продукти: якісна кабельна продукція, нова лінійка фільтрів-подовжувачів і широкий асортимент килимків для мишей, серед яких можна вибрати модель, яка найбільше підходить.

Директор з маркетингу TM Sven Микита Романов повідомив, що «міжнародна торгова марка SVEN тепер дотримуватиметься єдиної політики щодо своїх товарних позицій, незалежно від регіону їх розповсюдження. Нині повним ходом йде процес уніфікації продуктових лінійок у всіх країнах, де представлена ​​ТМ SVEN. Також в єдиній стилістиці будуть оформлятися всі візуальні матеріали, включаючи упаковку. Новий фірмовий стиль торгової марки SVEN у кольорах фінського прапора свідчить про тісний зв'язок торговельної марки зі скандинавською країною. Якісний глянцевий картон упаковок, яскраві фотографії продукції на світлому, повітряному фоні в обрамленні синіх стрічок роблять кожну упаковку подарунковою.»

Далі М. Романов представив новинки в сегменті навушників-вкладишів – GD-2700 Wooden і GD-2710 Wooden в дерев'яних корпусах з тканинним кабелем, а також нову модель, що обіцяє стати хітом продажів – GD-2800 – з вкладишами з анатомічної піни, які приймають індивідуальну форму вушної раковини кожного споживача. Спеціально для геймерів розроблені миша RX-905 Gaming з новим сенсором 2400 dpi, акустика MS-1080 з особливо потужним сабвуфером, який відмінно передає вибухи, постріли і гул моторів.

Новинки сегменту клавіатур і маніпуляторів вирізняються особливо тихим ходом клавіш. Клавіатури Comfort 4000, Comfort 4200 і миша RX-500 Silent пройшли випробування клієнтами безпосередньо на демо-столі під час кава-брейків. Кожен зміг переконатися в безшумності нового покоління представлених пристроїв від скандинавської торгової марки. Також було анонсовано довгоочікувані новинки – клавіатури з підсвічуванням EL 4002 і EL 4004, що найближчим часом надійдуть у продаж.

В основному напрямку – акустичних системах – масштабне оновлення модельного ряду. З-поміж численних новинок необхідно відзначити SPS-609, SPS-702, SPS-820 і MS-1085 – моделі, що вже стали хітами продажів на території СНД. Найяскравіша новинка – модель MS-304 DUO, перша на ринку модель-трансформер. Таку АС можна використовувати як у форматі 2.1 (сабвуфер використовується як док-станція), так і у форматі 2.0. Завдяки компактним розмірам сателітів, колонки поміщаються практично в будь-яку сумку. Акустична система OMNI, або НЛО, як її вже встигли прозвати клієнти, прикувала до себе увагу буквально всіх. Виготовлена із застосуванням передових технологій, мостового підсилювача USS та додаткового пасивного випромінювача, а також оснащена підсвічуванням, унікальним сферичним регулятором гучності і доступна в трьох кольорах, дана модель за короткий час встигла стати хітом продажів. Уже під час конференції клієнти розміщували попередні замовлення на новинки, обговорювали й ділилися враженням від побаченого.

Після офіційної частини всі вирушили до VIP-ложі стадіону «Металіст», де учасників чекав фуршет і велика розважальна програма. Шоу барабанщиків, представники «Камеді Клаб Україна», група «Село і люди», шоу футболістів-віртуозів і симпатичні дівчата з групи підтримки – ось неповний список усіх сюрпризів, які організатори приготували для своїх партнерів.

Повну фотогалерею цього заходу можна подивитися тут.

TM Sven дякує компанії DC Link за надану можливість взяти участь у конференції. Висловлюємо також подяку за відмінні виступи колег з компаній Asus і Kingston.


...
  всі  
test site