рус
укр
 

Поповнення в лінійці мультимедійної акустики 2.1 ТМ Sven

Лінійка мультимедійної акустики 2.1 ТМ Sven поповнилася новими моделями: SPS-820, MS-1085 i MS-304 DUO. Дві упаковки цих моделей виконано в абсолютно новому, подарунковому скандинавському дизайні, який створює святковий настрій практично кожній людині (див. фото нижче).

Особливістю нової мультимедійної моделі акустики 2.1 SVEN SPS-820 є, передусім, вмонтоване трансформаторне джерело живлення з потужним фільтром, призначеним знижувати шуми блоку живлення до мінімуму. Ця модель, крім усього іншого, має цікаву конструктивну особливість. Якщо поглянути на розміри колонок, то можна помітити, що їхні розміри вище середніх, тоді як сабвуфер, навпаки, дуже компактний. Однак, за показниками потужності сабвуфер і сателіти відрізняються не так відчутно.

З-поміж переваг слід зазначити відсутність значних жанрових обмежень, впевнену імітацію басових ефектів у фільмах, широку стереопанораму у відтворенні звукового матеріалу. Завдяки акцентованим низьким частотам сабвуфера звучання акустики об'ємне (за відсутності резонансних перекручувань) і справляє у багатьох композиціях дуже ефектне враження. Сателіти, незважаючи на великі розміри, непогано відтворюють як середній частотний діапазон, так і високі частоти. Звучання системи особливо привабливе у джазових творах, однак SPS-820 не спасує і перед класикою.

Прекрасний зовнішній вигляд дасть змогу цій акустиці вписатися в будь-який інтер'єр. А пристойна потужність, висока якість виконання, оригінальний дизайн, зручність у користуванні, приваблива ціна, сподіваємося, зацікавлять багатьох любителів музики.


Акустична система SVEN SPS-820

Нова модель активної акустичної системи 2.1 SVEN MS-1085 за сумарної потужності в 46 Вт має дуже глибокий, низький і щільний бас, що зазвичай зустрічається в класі більш професійної акустики. З технічної точки зору такий ефект можна отримати завдяки застосуванню технології акустичного оформлення «bandpass». Двосмугові сателіти дають змогу отримати чисте, натуралістичне звучання з детальним відтворенням високих частот.

Гучність системи можна відрегулювати за допомогою провідного пульта дистанційного управління, а підлаштувати рівень баса – за допомогою регулятора, розташованого на задній стінці сабвуфера.

Важливою технічною особливістю моделі є роз'єми для навушників і мікрофону, вмонтовані в пульт ДУ. Користувач без зайвих зусиль може підключити гарнітуру безпосередньо до акустичної системи.

У лінійці «однокласників» новинку вирізняє її дизайн. SVEN MS-1085 – це приклад мінімалізму, такого модного нині. Корпуси сабвуфера і сателітів виконано з дерева, зафарбованого у чорний колір. Основою дизайнерської композиції є коло срібного кольору, розташоване на лицьовій стороні сабвуфера. Воно візуально «перегукується» з динаміками сателітів, що також мають сріблясту окантовку. Чіткість ліній і лаконічність у зовнішньому вигляді новинки передає неповторний образ і вишуканість SVEN MS-1085. Акустика буде виграшно виглядати у будь-якій обстановці: як вдома, так і в офісі.

Інші особливості: можливість підключення до різних джерел звуку, роздільне регулювання загальної гучності і гучності сабвуфера, двосмугові сателіти для детального відтворення високих частот, роз'єми для підключення навушників і мікрофона (гарнітури) на провідному пульті управління.


Акустична система SVEN MS-1085

Особлива конструкція мультимедійної акустичної системи 2.1 SVEN MS-304 DUO дає змогу використовувати АС як у форматі 2.1, так і у форматі 2.0. Її можна підключити практично до будь-яких джерел аудіосигналу: DVD / CD-плеєрів, ПК, ноутбука тощо.

У форматі 2.1 під'єднайте вмонтований в сабвуфер сигнальний кабель до гнізда mini-jack активної колонки, а вмонтований в активну колонку кабель USB з'єднайте з роз'ємом USB сабвуфера. Потім вставте штекер вмонтованого в активну колонку сигнального кабелю в порт LINE OUT звукової карти ПК або ж під'єднайте його до аудіовиходу (OUTPUT) МP3/CD-плеєра. Поставте на мінімум регулятори гучності VOLUME на сабвуфері, після чого підключіть сабвуфер до мережі за допомогою вмонтованого кабелю живлення. Якщо Ви бажаєте слухати музику через навушники, підключайте їх до гнізда на бічній панелі активної колонки.


Акустична система SVEN MS-304 DUO

Модель MS-304 DUO можна використовувати також як акустичну систему 2.0 без підключення сабвуфера. Для цього вмонтований в активну колонку кабель USB з'єднайте з роз'ємом USB ПК, а вмонтований в активну колонку сигнальний кабель підключіть до порту LINE OUT звукової карти ПК або до аудіовиходу (OUTPUT) МР3/CD-плеєра. Потім увімкніть джерело звуку і відрегулюйте рівень гучності колонок регулятором гучності.


MS-304 DUO у форматі 2.0


...
  всі  
test site