рус
укр
 

Надійшли в продаж ексклюзивні моделі активної акустики

Надійшли в продаж ексклюзивні моделі активної акустики ТМ SVEN LUX, GRAND, STUDIO і MONITOR 5, в яких знайшли своє відображення досягнення і багаторічний досвід компанії SVEN у розробці і виробництві активних акустичних систем.

Примітка. Усі застосовані в новій акустиі інновації зображені у вигляді піктограм, що розташовані нижче картинок АС. Клікнувши на будь-яку з них, можна перейти в розділ «Терміни», щоб прочитати детальний їх опис.

В унікальній акустичній системі 2.0 LUX, яка не має аналогів на вітчизняному ринку, вперше використано багатофункціональний звуковий процесор з електронним управлінням. LUX являє собою активну двосмугову Hi-Fi стереосистему з підсилювачем потужності на основі мікросхеми TDA7294, що забезпечує дуже високу вихідну потужність до 70 Вт на канал (у параметрах заявлено 50 Вт при спотвореннях не більше 0,1 %). Окрім двох стереовходів CD і PC, модель обладнано високоякісним USB DAC (ЦАП) 3-го покоління (спотворення – тисячні долі відсотка), що дає змогу уникнути втрат якості при передачі аудіосигналу через кабель USB. Вмонтований радіоприймач з функцією RDS зібрано на основі однієї з останніх розробок Silicon Laboratories. Для відображення інформації на передній панелі використовується дворядковий 16-символьний LCD-дисплей. Автономний підсилювач для навушників на базі TDA152DR дає можливість відтворювати повний звуковий діапазон із спотвореннями, що не перевищують 0,03 %.

Окрім двох стандартних стереовходів CD і PC, модель обладнано гніздом для підключення навушників. Для зручності управління – в комплекті повнофункціональний пульт ДУ. Інші особливості системи: вмонтований високоякісний мережевий фільтр, активний темброблок з регулюванням тембру в межах ± 12 дБ. Ретельний підбір розмірів дерев'яного корпусу, кросовера, високоякісних динаміків забезпечує стереосистемі неповторне звучання.


Sven LUX

Чудові характеристики LUX підштовхнули розробників на створення і розробку більш потужніших і функціональних високоякісних систем. У моделі GRAND, окрім перерахованих вище функцій, це, передусім, вмонтований модуль Караоке з цифровим управлінням і два входи для підключення мікрофонів з регулюванням гучності мікрофонів і регулюванням рівня реверберації (відлуння). Звертаємо також увагу на знижене енергоспоживання: модуль чергового режиму виконано на окремому мережевому трансформаторі із споживаною потужністю не більше 1,8 Вт. У моделі GRAND застосовано потужніший підсилювач, зібраний за мостовою схемою на базі IC TDA7294, з вихідною потужністю по 120 Вт на канал при спотвореннях не більше 1,5 %. Застосовано також високоякісні 8-дюймові кевларові динаміки.

Обидві вказані двосмугові Hi-Fi стереосистеми (одна в підлоговому, інша в поличному виконанні) орієнтовані на меломанів, які потребують повноцінного та якісного відтворення звуку.


Sven GRAND

І, нарешті, найпотужніша з презентованих моделей – активна трьохсмугова Hi-Fi стереосистема з мікропроцесорним управлінням STUDIO. Mаксимальна потужність в STUDIO складає по 150 Вт на канал. Для поліпшення відтворення в системі використано 15-дюймові НЧ-динаміки з високим звуковим тиском, 8-дюймові СЧ-динаміки з хорошими характеристиками і два високочастотні рупорні випромінювачі. Стереосистема має два стереовходи CD і PC, гніздо для підключення навушників, два гнізда для підключення мікрофонів, вхід для підключення електрогітари і два моновходи для підключення інших музичних електроінструментів, вхід USB DAC для якісної передачі звуку по кабелю USB при підключенні до ПК. Рекомендується для початкуючих музичних груп, а також для використання в навчальних закладах, клубах, залах ресторанів, кафе і караоке-барів.

У цій моделі застосовано модуль Караоке з цифровим управлінням, ефект-модуль «Distortion» для електрогітар, чотирьохканальний мікшер для змішування сигналів. STUDIO також обладнано вмонтованим FM-тюнером, LED-дисплеєм, високоякісним мережевим фільтром. Усе це дає можливість за допомогою STUDIO успішно озвучувати танцювальні майданчики і зали, проводити репетиції та організовувати концерти, не використовуючи додатково дорогу техніку. Система виконана у форматі професійної акустики з використанням роз'ємів Speakоn, міцних металевих грилів, порошкового фарбування, захисних куточків і ручок для перенесення.


Sven STUDIO

Активний двосмуговий акустичний студійний монітор MONITOR 5 потужністю 35 Вт (НЧ-каналу) і 15 Вт (ВЧ-каналу) – остання новинка в цьому ряду моделей ТМ SVEN. Особливості: окремі підсилювачі потужності для ВЧ і НЧ смуг відтворення, балансний вхід (TRS, XLR) і небалансний вхід (RCA), шовковий ВЧ і кевларовий НЧ динаміки, регулювання рівня загальної гучності і рівня високих частот, акустичне оформлення – фазоінвертор. Якість, що відповідає світовим стандартам, які пред'являються до моніторної акустики, плюс приваблива ціна – безперечні переваги цієї моделі.


Sven MONITOR 5

Детальні інструкції для користувачів українською та російською мовами можна викачати на сайті в розділі «Підтримка».


...
  всі  
test site