рус
укр
 

Ігрові маніпулятори в продажу

Лінійка комп'ютерних аксесуарів торговельної марки SVEN поповнилася групою ігрових маніпуляторів Aggressor, DRIFT, NITRO, TURBO, X-Pad і X-Pad Aero, що вже надійшли у продаж. Ці ігрові пристрої можуть стати прекрасним новорічним або різдвяним подарунком.

Ігровий маніпулятор Aggressor є класичним джойстиком з чотирма осями і дванадцятьма кнопками. Рукоять має ергономічну форму і зручно лежить в руці. Окрім двох основних осей рукоять може обертатися навколо своєї осі, є також регулятор тяги. Цей пристрій коректно працює під Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7 і потребує Direct X7 і вище. Для роботи пристрою драйвери не потрібні, проте для активізації функції вібровіддачі необхідно встановити драйвер. Пристрій надійно кріпиться до столу за допомогою присосків. Цей маніпулятор можна використовувати в різних іграх – симуляторах, аркадах, шутерах тощо.


Маніпулятор Aggressor

Ігрові маніпулятори DRIFT, NITRO та TURBO з вмонтованим вібромеханізмом забезпечують реалістичність водіння в автосимуляторах. Ефект вібровіддачі передає відчуття швидкості під час їзди, зіткнень та аварій в іграх. Панель з педалями «газу» і «гальмування» дозволяє збільшувати швидкість і гальмувати в лічені секунди. За допомогою гумових присосків і скоб кермо цих маніпуляторів надійно кріпиться до столу, забезпечуючи прекрасну стійкість під час ігор. Детальніше з описом, технічними характеристиками та інструкціями користувача (російською та українською мовами) вказаних ігрових маніпуляторів можна ознайомитися на нашому сайті, клікнувши на їхнє зображення.


Маніпулятор DRIFT

Маніпулятор NITRO

Маніпулятор TURBO

Ігровий маніпулятор X-Pad є ергономічним геймпадом для ігор, обладнаним функціями Turbo (для безперервної стрільби) і Vibration (вібровіддача). Має 4 осі, 4-позиційний джойстик, 2 дджойстики-рукояті та 12 кнопок. X-Pad можна використовувати в різних іграх – симуляторах, аркадах, шутерах тощо.


Маніпулятор X-Pad

Безпровідний ігровий маніпулятор X-Pad Aero з вмонтованим вібромеханізмом і приймачем 2,4GHz в комплекті є ергономічним геймпадом для ігор, обладнаним функціями Turbo (для безперервної стрільби), Sleep (для економії заряду батарей) і Vibration (вібровіддача). Має 4 осі, 4-позиційний джойстик, 2 джойстики-рукояті та 12 кнопок. Використовується в різних іграх – симуляторах, аркадах, шутерах тощо. Детальніше про ці ігрові геймпади (інструкції користувача – російською та українською мовами) можна дізнатися на нашому сайті.


Маніпулятор X-Pad Aero


...
  всі  
test site