рус
укр
 

Стабільну напругу — в кожний дім!

Параметри електричної мережі не є стабільними з цілого ряду об'єктивних і суб'єктивних причин. Наприклад, з настанням холодів і включенням дедалі більшої кількості нагрівального електроустаткування значно збільшується навантаження на електромережу, через що часто з'являються перепади напруги. Відхилення величини або форми напруги, що подається, так звані спотворення або перешкоди, призводять до ненормальної роботи джерела живлення якого-небудь пристрою або приладу і навіть можуть вивести це устаткування з ладу. Оскільки сучасне електроустаткування достатнє дороге і найбільш схильне до згубної дії перешкод по вхідній напрузі, виникає необхідність його захисту від подібного роду дій.

Ось чому ТМ Sven спеціально розробила і поставила на вітчизняний ринок широкий асортимент стабілізаторів напруги і мережевих фільтрів, призначених для захисту побутових електричних пристроїв-споживачів від перешкод в мережі та перевантажень.


Sven AVR-800

Стабілізатори змінного струму Sven, що мають широкий діапазон вхідної напруги, — 140–265 В (однофазні) та 277–433 В (трифазні), а також потужність від 500 Вт до 50 кВт, — швидко реагують на зміну вхідної напруги і, що найважливіше, забезпечують точність стабілізації вихідної напруги. До того ж, підключення побутової електротехніки (телевізорів, холодильників, пральних машин, мікрохвильових печей тощо) через стабілізатор напруги дає змогу значно продовжити її експлуатаційний ресурс і навіть заощадити на електроенергії, оскільки всі побутові електроприлади спочатку проектуються на конкретне значення напруги в мережі, і саме при цій напрузі забезпечується оптимальний режим їх роботи і найвищий ККД.


Sven AVR-30000 SERVO 3Ph

Мережеві фільтри TM Sven — як у простому офісному виконанні (Proxima, Optima), так і фільтри преміум-класу (Platinum, Platinum Pro), що використовуються з дорогими плазмовими і рідиннокристалічними панелями та Hi-End апаратурою) — дедалі більше стають обов'язковим атрибутом кожного будинку та офісу. Захищаючи техніку від перешкод в мережі і перевантажень, фільтри значно подовжують термін служби пристроїв-споживачів.

При цьому слід відзначити, що всі моделі стабілізаторів і фільтрів залишаються найдоступнішими рішеннями в своєму класі. Робити інновації доступними – наш девіз!


Sven Optima

Sven Proxima


Sven Platinum

Sven Platinum Pro


...
  всі  
test site