рус
укр
 

Sven BAJO – прикраса робочого столу

Журнал «Уютно и Удобно», лідер у своїй галузі, відомий кожному дизайнерові і просто людині, що прагне зробити своє житло затишним і зручним, звернув увагу на новинку ТМ Sven — портативну акустику BAJO. У журналі «Уютно и Удобно» кожний зможе знайти величезну кількість рекомендацій професіоналів по підбору предметів інтер'єру, побутової техніки, дизайнерських новинок. Як відомо, в рубриці «Калейдоскоп» журналу «Уютно и Удобно» завжди представлено тільки найсучасніші дизайнерські рішення, ідеї, поради. Нова акустична система Sven BAJO по праву зайняла своє місце в цій рубриці.


Sven BAJO

Розроблена провідними інженерами ТМ Sven, ця модель є елегантним поєднанням найсучасніших технологій виробництва аудіосистем і футуристичного дизайну. Вмонтований акумулятор, конструкція-трансформер (об'єднання двох колонок в одну), висока якість звуку та ультракомпактні габарити — ось тільки частина інновацій, застосованих у Sven BAJO.

TM Sven і журнал «Уютно и Удобно» рекомендують використовувати цю акустичну систему насамперед з ноутбуком. Висока якість матеріалів і поєднання сріблястого і чорного кольорів BAJO стануть справжньою прикрасою вашого робочого столу!


...
  всі  
test site