рус
укр
 

Клуби прихильників ТМ SVEN

Любі друзі!


У одному з найпопулярніших у наш час інтернет-проектів — соціальній мережі www.vkontakte.ru — створено групи (клуби) поклонників торгової марки SVEN. Найчисленніші з них SVEN Київ і SVEN Одеса (щоб подивитися склад учасників, вам необхідно зареєструватися).

Як учасник групи ви можете:
а) безпосередньо поспілкуватися із співробітниками компанії;
б) створити нову цікаву тему і залучити до обговорення однодумців;
в) дізнатися думки учасників групи про продукцію ТМ SVEN і запропоновані теми;
г) відповісти на запитання інших учасників клубу;
д) висловити свою думку або поділитися своїми враженнями
і найголовніше — приємно провести час у колі однодумців.



Розенталь

Усі запитання стосовно роботи клубів і намічених заходів ви можете задати їх керівникам: Київського фан-клубу SVEN — Уляні Pulka (див. на фото вгорі) і Одеського фан-клубі SVEN Юлії Розенталь (ICQ: 459831265) або Валерії Тиняковій (ICQ: 372507652).

Як вступити до групи (клубу)? Це просто. Зареєструйтеся на сайті www.vkontakte.ru і здійсніть пошук по групі – SVEN. А потім приєднайтеся до групи SVEN Київ або SVEN Одеса вже як учасник.


Тинякова

Для того, щоб полегшити вам спілкування з учасниками групи, до якої ви вступили, пропонуємо скористатися опублікованою на сайті www.sven.ua інформацією. В тематичних розділах — Продукція, Де купити, Сервіс, Сервіс-центри, Терміни, Найчастіші запитання, Новини, Огляди та публікації, Контакти та ін. — ви знайдете вичерпну інформацію про життєдіяльність нашої компанії з метою обговорення питань, що вас зацікавлять, на сторінці клубу. А відвідавши сторінку Мій Sven нашого сайту, ви зможете викачати фанатські шпалери для рабочого столу і календарі, безпосередньо взяти участь в опитуваннях та акціях тощо.

Приєднуйтеся до кола однодумців! Кожен з нас може вплинути на популярність ТМ SVEN серед друзів, товаришів, знайомих і навіть незнайомих людей. Ударимо позитивом по кризі!


...
  всі  
test site