рус
укр
 

Невеличкі та молодецькі

Асортимент продукції ТМ Sven поповнився новими мультимедійними акустичними системами для ноутбуків CUBIC 1, CUBIC 2, FORZA, DIVA і новою портативною системою BAJO. Запропоновані торговою маркою SVEN акустичні системи для ноутбуків CUBIC 1, CUBIC 2, FORZA і DIVA, завдяки унікальній системі USS (Ultra Sound System), звучать значно краще за USB-колонки попереднього покоління. USS є мостовим підсилювачем для USB-колонок, забезпечуючи в 4 рази більшу потужність, ніж стандартні підсилювачі класу АВ. Ці системи здатні з успіхом озвучити робоче місце при підключенні до комп'ютера або ноутбука. Акустична система Sven BAJO має внутрішнє джерело живлення (перезаряджуваний акумулятор), тому стане незамінною при використанні з MP3-плеєром, КПК або мобільним телефоном.

Акустичні системи CUBIC 1 і CUBIC 2, окрім мостового підсилювача U.S.S., мають вмонтовані акустичний та сигнальний кабелі, завдяки чому можуть бути підключені до різних джерел звуку: ПК, ноутбука, МР3 або CD-плеєра тощо. Живлення систем здійснюється через USB-порт ПК, ноутбука або адаптер 5V DC за допомогою кабелю USB. Ці акустичні системи демонструють достатньо високу потужність для своїх вельми невеликих розмірів. Модель CUBIC 2 відрізняється від моделі CUBIC 1 лише стильною прозорою акриловою окантовкою.


CUBIC 1

CUBIC 2

Акустичні системи для ноутбуків FORZA і DIVA також обладнано мостовим підсилювачем (Ultra Sound System), оснащено вмонтованими акустичним і сигнальним кабелями, завдяки чому їх можна підключити до різних джерел звуку. Живлення АС здійснюється через USB-порт ПК, ноутбука або адаптер 5V DC за допомогою кабелю USB. Інші особливості цих систем: індикація живлення, роз'єми Ø 3,5 мм для підключення навушників і мікрофона. Є можливість підключення гарнітури для Skype і Оn-line ігор безпосередньо до передньої панелі акустичної системи.


Sven FORZA


Sven DIVA

Портативна акустична система BAJO має вмонтований високоякісний підсилювач, а також стереоаудіовхід, завдяки чому її можна підключити до різних джерел звуку. Живлення АС здійснюється безпосередньо від вмонтованої акумуляторної батареї або через USB-порт за допомогою кабелю USB. У днище кожної колонки вмонтовані магніти, які утримують колонки разом при транспортуванні, а також при використанні колонок у горизонтальному положенні на спеціальній підставці з комплекту. Колонки мають нескладне управління рівнем гучності. У комплекті зручна сумочка для перенесення, підставка, а також кабель mini-USB до mini-jack Ø 3,5 мм + USB, перехідник mini-jack 3,5 мм до mini-jack 2,5 мм (обидва завдовжки 1,2 м) для підключення до мобільних телефонів, смартфонів, комунікаторів.


Sven BAJO


...
  всі  
test site