рус
укр
 

Інтернет-журнал Overclockers.com.ua відвідав конференцію ТМ Sven у Харкові!

28 червня 2008 року

Конференція в Харкові

Торгова марка SVEN давно відома на нашому ринку. Компанія продовжує розширювати свій асортимент продукції і періодично прагне порадувати споживачів новинками. Днями в Харкові відбулася конференція SVEN для партнерів компанії в Східному регіоні, присвячена презентації нових моделей комп'ютерних аксесуарів та акустичних систем.

Представники компанії розповіли про моделі нового сезону і плани компанії на майбутнє.


О. Куленцов

На конференції можна було на власні очі побачити деякі нові моделі, «помацати» і послухати їх.

Деякі з новинок ще не встигли дістатися до полиць наших магазинів, так що ви можете одними з перших оцінити зовнішній вигляд та ергономіку нових мишок SVEN. Наприклад, безпровідної лазерної мишки RX-510 з роздільною здатністю 1600 dpi і мініатюрним USB-передавачем, який можна заховати в спеціальний відсік самої миші.

Але найцікавішою все ж таки виявилася ігрова лазерна мишка RX-900 Laser Gaming:

Ергономічний дизайн. Гумові вставки для фіксації мишки в руці. Роздільна здатність лазерного сенсора 1600 dpi при швидкості обробки до 9600 кадрів у секунду. Можливість настроювати профілі для кожної гри і перемикати їх в реальному часі натисненням на одну клавішу.

Додаткові важельки допоможуть відкоригувати кожному користувачеві вагу мишки «під себе».

Серед представлених клавіатур були такі незвичайні моделі, як набір у «дерев'яному» виконанні, який скоро надійде в широкий продаж.

Також була показана незвичайна клавіатура з кришкою, що приховує клавіші. У розкритому стані кришка перетворюється на підставку під зап'ястя з м'якою вставкою зі штучної шкіри.

Відповідно до віянь моди, компанія підготувала безліч різноманітних моделей в slim-дизайні.

Крім того, було представлено новинки у сегменті стабілізаторів і джерел безперебійного живлення. Зокрема, потужне серверне джерело безперебійного живлення з РК-экраном.

Деякі моделі, що розробляються, поки що можна було лише спостерігати тільки на слайдах презентації. Зокрема, нова акустична система SF-11, яка повинна скласти конкуренцію відомим моделям BF-31 і серії KF.

На конференції також можна було поспілкуватися з Микитою Романовим, директором з маркетингу компанії SVEN.


М. Романов
Найближчим часом ми збираємося порадувати вас, шановні читачі, докладними оглядами нових і цікавих продуктів цієї компанії.

Передруковано з сайту Overclockers.com.ua за погодженням.


...
  всі  
test site