рус
укр
 

Бездротова домашня музична система SVEN HA-930

Компанія SVEN додала у свій асортимент новий клас аудіопристроїв — бездротові домашні музичні системи, що поєднують неабияку якість звучання з оригінальним дизайном. Перший пристрій в новій лінійці — SVEN HA-930 відразу показав, що планка якості взята вкрай висока.



У його зовнішньому вигляді вгадуються риси ретростилю, які напрочуд органічно переплітаються з сучасними технологіями — від LED-дисплея до відкритих динаміків зі скловолокна і сенсорними кнопками. Всі деталі зовнішнього вигляду системи: від металевих ніжок до обробки натуральним бамбуком, м'якою бархатистою шкірою та елегантною панеллю управління продумані й допомагають створити унікальний і вкрай привабливий образ, який послужить відмінним доповненням до інтер'єру.

За відтворення музики відповідають три активні динаміки: великий з діаметром 75 мм бере на себе низькочастотний діапазон, а за середні та високі частоти відповідають два динаміки — по 50 мм. Додаткову глибину басу надає солідний пасивний випромінювач, розташований на задній панелі. Звук у SVEN HA-930 цілком відповідає її зовнішньому вигляду: він м'який, але глибокий, з хорошим опрацьовуванням всього діапазону — колонка прекрасно впорається і з легким джазом на романтичній вечері, і з танцювальними хітами під час гучної вечірки.

З універсальністю у цієї домашньої аудіосистеми теж все відмінно. Можна під'єднати улюблений гаджет по Bluetooth, дротове з'єднання також присутнє. Улюблена колекція музики заграє новими фарбами через вбудований USB плеєр. А якщо думати про вибір треків не хочеться, то й не треба — просто вмикаємо FM-радіо і насолоджуємося роботою улюблених діджеїв.

Колонка компактна, її легко можна перенести з кімнати в кімнату. При цьому кожен раз підключати її до розетки зовсім необов'язково — два літій-іонних акумуляторів ємністю 2200 мА · год забезпечують тривалу автономну роботу. Подорожуючи з вітальні в спальню, а звідти — на кухню, вона додасть навколишньому простору елегантності й подарує вам задоволення від звучання, що захоплює.


Розглянемо переваги цієї крихітки:

SVEN HA-930

ГЛИБОКИЙ БАС
ЗАВДЯКИ ПАСИВНОМУ ВИПРОМІНЮВАЧУ


Пасивний випромінювач підіймає низькі частоти акустичної системи, забезпечуючи чистий потужний бас.


SVEN HA-930

НИЗЬКОЧАСТОТНИЙ 75 ММ
ДИНАМІК ДЛЯ ГЛИБОКОГО БАСА


Динамік діаметром 75 мм зі скловолокна забезпечує природне звучання, детальне опрацювання середніх частот і потужний глибокий бас.


SVEN HA-930

УЛЮБЛЕНІ ТРЕКИ НА USB FLASH


Підбірка улюблених мелодій на USB-flash прекрасний варіант для меломанів, які вже зробили свій вибір. Стабільне відтворення аудіофайлів без підключення додаткових пристроїв!


SVEN HA-930

ПАНЕЛЬ КЕРУВАННЯ З LED-ЕКРАНОМ


LED-дисплей інформує про частоту радіостанції, рівень гучності, час відтворення трека при програванні з USB-flash. Панель управління дозволяє знаходити трек за номером, вводити частоту радіостанції, вибирати аудіо вхід та управляти безліччю інших функцій.


SVEN HA-930

ВБУДОВАНИЙ FM-ПРИЙМАЧ


Не виявилося під рукою улюбленої колекції треків? Не біда! Вбудований FM-приймач з можливістю вибору частоти радіостанції на LED-екрані допоможе підтримувати гарний настрій різноманітністю мелодій цілодобово.



Реліз SVEN HA-930 націлено на безкомпромісних меломанів. Це переносна колонка для тих, хто цінує повноцінне стерео.

  • Дізнатися більше про модель SVEN HA-930

  • Повернутися до списку НОВИН


...
  всі  
test site