рус
укр
 

Новини

Під ритмічну мелодію танцює навіть дощ. Звичайно ж, ніхто не стане спеціально ризикувати своєю портативною акустикою і не залишить її на довгий час під зливою. Але якщо погана погода застане вас на вулиці з малюком PS-88, хвилюватися не варто. Пристрій має стандарт захисту IPх7. Ця водонепроникна колонка зберігає працездатність при зануренні на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин. Ну а краплі дощу, випадкові бризки та навіть короткочасне перебування в басейні або в калюжі їй зовсім не страшні.


SVEN PS-88

SVEN PS-88


Всі ми знаємо, що справжній панорамний звук можливо отримати тільки з двох незалежних каналів, що знаходяться на певній відстані один від одного. Відчутна перевага SVEN PS-88 - це можливість Bluetooth з'єднання двох однакових моделей з одним джерелом звуку для отримання фантастичного об'ємного звучання завдяки технології TWS (True Wireless Stereo). При наявності акустичної пари в будь-якому місці та при будь-якій погоді можна влаштувати атмосферну стерео-вечірку без зайвих проводів! Колонки підтримують стійкий бездротовий зв'язок на відстані до 10 метрів.

До акустики по Bluetooth можна під'єднати смартфон, комп'ютер, планшет та поставити на відтворення свій улюблений плейлист, щоб звучала ваша особиста музична колекція. Є вбудований програвач micro SD-карт пам'яті. Можливість дротового підключення до джерела звуку.

Дизайн моделі досить мінімалістичний. У комплекті є металевий карабін для кріплення до рюкзака, на сумку або просто за пояс для зручного транспортування.


Розглянемо переваги цієї крихітки:

SVEN PS-88

БЕЗДРОТОВА ПЕРЕДАЧА СИГНАЛУ ПО BLUETOOTH


Бездротова передача звуку через Bluetooth забезпечить стійке підключення до гаджету на відстані до 10 м. Швидко увімкнути фонову музику, послухати підкаст або аудіокнигу більше не проблема — досить один раз «познайомити» смартфон з акустичною системою, після чого весь процес буде займати лічені секунди.


SVEN PS-88

ВОДОНЕПРОНИКНІСТЬ І ЗАХИСТ ВІД КОРОТКОСТРОКОВИХ ЗАНУРЕНЬ У ВОДУ ПО СТАНДАРТУ IPХ7


Водонепроникна портативна колонка збереже працездатність при зануренні у воду на глибину до 1 метра тривалістю до 30 хвилин. Краплі дощу, випадкові бризки під час риболовлі та відпочинку на природі й навіть короткочасне перебування в басейні або озері не вплинуть на якість звуку!


SVEN PS-88

УЛЮБЛЕНІ ТРЕКИ НА MICROSD CARD


Підбірка улюблених мелодій на microSD карті пам'яті — прекрасний варіант для меломанів, які вже зробили свій вибір. Стабільне відтворення аудіо-файлів без підключення додаткових пристроїв!


SVEN PS-88

БЕЗДРОТОВЕ З'ЄДНАННЯ ДВОХ КОЛОНОК ДО ОДНОГО ДЖЕРЕЛА (TWS)


З'єднайте по бездротовому каналу дві колонки та створіть стереопару на основі TWS-технологій і Вашу вечірку запам'ятають надовго! Потужний, широкоформатний стереозвук створить незабутні музичні образи.


SVEN PS-88

МОЖЛИВІСТЬ ДРОТОВОГО ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ДЖЕРЕЛА ЗВУКУ


Для дротового з'єднання колонки з передавальними пристроями у комплекті передбачений відповідний аудіо кабель. Кабельне з'єднання забезпечує максимально якісний та стабільний зв'язок, що підтримує повне та ефективне використання акустичних ресурсів пристрою.



Реліз SVEN PS-88 націлений на безкомпромісних меломанів. Це переносна колонка для тих, хто цінує повноцінне стерео і не розлучається з музикою в екстремальних умовах експлуатації..

SVEN newsВернуться к списку НОВИН


...
  всі  
test site