рус
укр
 

Нові портативні акустичні системи від компанії SVEN - створи святкову атмосферу!

Портативні акустичні системи від компанії SVEN відрізняє різнокольорове інтерактивне підсвічування, яке підтримує кілька режимів роботи. Оживіть вечірку, налаштувавши відповідне світлове оформлення музичних композицій! Підсвічування добре помітне при денному світлі, а в темряві воно виглядає просто приголомшливо!

Багатофункціональна портативна акустична система з підсвічуванням
SVEN PS-435

SVEN PS-435

Акустична система SVEN PS-435 — одна з найбільш компактних у лінійці універсальних портативних пристроїв, що дозволяють влаштувати вечірку буквально в будь-якому місці: від будинку й дачі до пікніка на природі. Вага колонки — всього 2,35 кг, завдяки зручній ручці для перенесення її легко транспортувати. При цьому вона забезпечує відмінну для компактного рішення якість звуку, а також оснащена мікрофонним входом з регулюванням гучності, який перетворює її в караоке-станцію.

Відтворення звуку здійснюється двома динаміками діаметром 95 мм, що дозволяє колонці працювати в досить широкому для портативного пристрою частотному діапазоні та забезпечувати високу якість звучання. Налаштувати звук під свій смак допоможе вбудований еквалайзер. Потужність музичного центру - 20 Вт, звучить він набагато голосніше, ніж багато хто очікує від такого компактного рішення. Його можливостей вистачить для вечірки на пару десятків людей. А якщо слухачі захочуть ще більше гучності й об'єму, можна під'єднати через Bluetooth відразу дві SVEN PS-435 до одного джерела звуку.

Також підтримується дротове підключення і відтворення з USB-flash і microSD, плюс присутнє вбудоване FM-радіо - то ж ваша вечірка точно не залишиться без музики. Керувати відтворенням можна не тільки за допомогою кнопок на передній панелі, але й за допомогою пульта дистанційного керування. Інформація про поточний режим роботи відображається на LED-дисплеї, а завдяки використанню відразу двох літій-іонних акумуляторів по 2000 мAг слухачі можуть розраховувати на значну автономність. Ну і, звичайно, не можна не сказати про ефектне різнокольорове підсвічування, яке допоможе в створенні святкової атмосфери..

SVEN PS-435

Портативна акустика SVEN PS-435 - ідеальний варіант для тих, хто шукає універсальне, але компактне рішення для озвучення вечірок вдома і на свіжому повітрі. Його вже можна придбати в магазинах побутової техніки та електроніки.


Детальніше

Багатофункціональна портативна акустична система з підсвічуванням
SVEN PS-440

SVEN PS-440

Відмінна якість звуку, ефектне підсвічування, мікрофонний вхід з регулюванням гучності. І все це в невеликому пристрої масою всього у 2,25 кілограма. Зустрічайте SVEN PS-440 — бумбокс нового покоління для тих, хто цінує універсальність і компактність. Ця портативна колонка спеціально створена для тих, хто йде по життю з девізом «свято кожен день». Разом з нею можна влаштувати веселу вечірку з піснями і танцями в будь-якому місці — вдома і на дачі, в заміській поїздці й у відпустці.

Два літій-іонних акумулятора місткістю по 2000 мAг забезпечують довгу автономну роботу, додатково заощадити їх ресурс можна за допомогою проводового підключення. Але головним способом зв'язку з джерелами звуку, звичайно, є Bluetooth. Можливостей однієї колонки буде досить для вечірки з друзями вдома чи на свіжому повітрі. Потужність її підсилювача складає 20 Вт, завдяки динамікам діаметром 95 мм вона забезпечує не тільки якісне, а й гучне звучання. А якщо хочеться більшого, до одного гаджету можна під'єднати через Bluetooth відразу дві SVEN PS-440 для досягнення додаткової гучності та об'єму звучання.

Створити атмосферу радості та веселощів допоможе ефектне різнокольорове підсвічування. Управляти пристроєм можна як за допомогою кнопок на передній панелі, так і за допомогою доданого дистанційного пульта — ви зможете відчути себе справжнім DJ, керуючи своєю вечіркою з будь-якої її точки. Відтворення можливо не тільки з зовнішніх джерел, але і з USB-flash і microSD, а якщо в розпал свята ви захочете довірити вибір треків діджеям улюбленої радіостанції, можна скористатися вбудованим FM-радіо.

SVEN PS-440

Портативна акустика PS-440 від SVEN стане вірним супутником для любителів пісень, танців та вечірок. Вона ніколи не буде в тягар, забезпечить якісний звук і високу автономність, а ще — допоможе в створенні святкової атмосфери та порадує відмінним рівнем комфорту використання. Пристрій вже можна подивитися, послухати й купити в магазинах електроніки.


Детальніше

Багатофункціональна портативна акустична система з підсвічуванням
SVEN PS-520

SVEN PS-520

Скільки потужності потрібно для того, щоб влаштувати вечірку? Цілком достатньо 36 Ватт, якщо мова йде про дві пари динаміків: високочастотних діаметром 35 мм і низькочастотних діаметром цілих 100 мм. Вони дозволяють SVEN PS-520 не тільки відтворювати якісний звук в діапазоні від 45 Гц до 22 кГц, а й досягати значного рівня гучності, якого вистачить навіть для свята на свіжому повітрі. І все це в компактному корпусі зі зручною ручкою для перенесення.

Акустична система має збалансований звук з яскраво вираженим басом, який особливо актуальний в танцювальних композиціях. Змінити тональний баланс на свій смак допоможе вбудований еквалайзер. Ну а на випадок, якщо вам раптом не вистачить гучності або об'єму, захочеться створити глибокий стереоефект і розширити межі своєї вечірки, підтримується Bluetooth-підключення відразу двох SVEN PS-520 до одного джерела. У наявності є і дротове з'єднання, гаджети без підтримки Bluetooth також можна використовувати в якості плеєра.

При цьому зовнішній програвач зовсім не обов'язковий, з відтворенням музики SVEN PS-520 може впоратися повністю самостійно завдяки підтримці накопичувачів USB-flash і microSD. Крім того, в ній є вбудований FM-тюнер, що дає можливість налаштуватися та слухати радіостанції. А ефектне динамічне підсвічування допомагає перетворити будь-який простір на справжній танцпол.

SVEN PS-520

Одна з головних особливостей пристрою — це, звичайно, мікрофонний вхід з регулюванням гучності та функцією відлуння. Він дозволяє додати до дискотеки на вашій вечірці виконання улюблених пісень під фонограму. І не турбуйтеся, що портативна колонка розрядиться в самий розпал веселощів — два літій-іонних акумулятора по 2000 мAг не дадуть їй це зробити. Візьміть свято з собою разом з SVEN PS-520, яка доступна в магазинах електроніки.


Детальніше

Багатофункціональна портативна акустична система з підсвічуванням
SVEN PS-580

SVEN PS-580

Одна з головних відмінностей SVEN PS-580 — це, звичайно, можливість відтворювати звук з багатьох джерел: від гаджетів, підключених за допомогою Bluetooth, до накопичувачів USB-flash і microSD. Плюс вбудований FM-тюнер дозволяє настроїтися на улюблену радіостанцію. Підтримується і дротове підключення, що дозволяє використовувати ще більш широкий спектр пристроїв і знижувати витрати електроенергії. Про таку ємності батарей, до речі, раніше навіть і мріяти не могли — два літій-іонних акумулятори з ємністю 2000 мАг кожен.

Якість і гучність звучання теж не підкачали: потужність системи 36 Вт, а дві пари високочастотних динаміків діаметром 35 мм і низькочастотних діаметром 100 мм забезпечують якісне відтворення частот в діапазоні від 80 Гц до 22 кГц. Глибокий бас порадує любителів хіп-хопу та EDM, а яскраві середні частоти — шанувальників популярної музики. Налаштувати звук на свій смак дозволяє еквалайзер, а додати візуальних ефектів — різнобарвне динамічне підсвічування, яке може замінити світломузику на невеликому танцполі.

Слухати музику краще з друзями, якщо в компанії виявиться відразу дві SVEN PS-580 , для вашої вечірки просто не буде меж — обидва пристрої можна одночасно під'єднати через Bluetooth до одного джерела для досягнення більшої гучності та створення вираженого стереоефекту. Ще одна відмінність від класичних пристроїв — це власний пульт дистанційного керування, який раніше можна було зустріти тільки в стаціонарних пристроях.

SVEN PS-580

Ну а головна перевага аудіосистеми PS-580 - це, безумовно, мікрофонний вхід з регулюванням гучності та функцією відлуння. Він робить її не просто пристроєм для відтворення звуку, а ще й повноцінною караоке-станцією. І все це в переносному корпусі з масою менш як 3 кг! Задоволення від прогулянки з такою портативною акустикою, а потім влаштування друзям справжнього свята не можна порівняти ні з чим. Переконайтеся в цьому на власному досвіді, SVEN PS-580 вже з'явився на полицях магазинів електроніки.


Детальніше

Компанія SVEN

Портативні акустичні системи від компанії SVEN задовольнять навіть найвибагливіших меломанів. Обирай свій формат бумбокса і насолоджуйся якісним звуком!

Детальніше про портативну акустику SVEN.


...
  всі  
test site