рус
укр
 

Нова продукція від компанії SVEN - тепер для дому!

Компанія SVEN постійно розширює асортимент пропонованих товарів і вдосконалює вже існуючі. На цей раз компанія розробила лінійку побутових електричних чайників.

Електричні чайники SVEN

В арсеналі будь-якої господині знайдеться електричний чайник, адже це швидкий, зручний і безпечний спосіб закип'ятити воду. У наш час чайник виконує не тільки функціональну роль, але також є елементом кухонного інтер'єру, адже сучасний ринок пропонує величезний вибір форм, розмірів та кольорів. Але крім зовнішнього вигляду електричний чайник повинен бути надійним і безпечним у використанні.

Всі чайники виготовлені з високоякісних матеріалів. Для безпеки вбудовано захист від перегріву, а для зручності використання — шкала контролю рівня води. Внутрішня кришка виконана з нержавіючої сталі, виріб оснащено автоматичним і ручним вимикачем. Корпус зі вбудованим відсіком для зберігання кабелю повертається на 360 °, що дуже зручно.

Чайник електричний SVEN KT-D1705

Чайник електричний SVEN KT-D1705

Дана модель оснащена з'ємним фільтром для очищення води, що дозволяє легко і швидко промити його під струменем води. Корпус виконано з високоякісного пластику і нержавіючої сталі, внизу розташований індикатор роботи.


Детальніше

Чайник електричний SVEN KT-D2004

Чайник електричний SVEN KT-D2004

Якщо у вас велика сім'я, вам ідеально підійде електричний чайник SVEN KT-D2004, який відрізняється збільшеним об'ємом - 2 літри, двошаровий корпус виконано з високоякісного пластику і нержавіючої сталі, внизу розташований індикатор роботи.


Детальніше

Чайник електричний SVEN KT-G1806

Чайник електричний SVEN KT-G1806

Компанія SVEN розробила для вас модель SVEN KT-G1806 в якій використовуються тільки безпечні матеріали, корпус виконано з термостійкого скла, внутрішня кришка з нержавіючої сталі. Завдяки цьому можна стежити за процесом закипання, а в поєднанні з яскравим підсвічуванням це ще й дуже гарне видовище, яке підніме вам настрій.


Детальніше

Компанія SVEN

Електричні чайники SVEN - це якість і надійність за прийнятну ціну, наш виріб послужить вам не один рік і при цьому буде залишатися безпечним і зручним у використанні.


...
  всі  
test site