рус
укр
 

Акустика SVEN SPS-721 – яскравий і потужний звук

Презентуємо багатофункціональну двосмугову акустичну систему 2.0 зі зручним функціоналом і потужним яскравим звуком – SVEN SPS-721.


Двосмугова акустична система 2.0 SPS-721

Цю акустику без перебільшень можна назвати однією з найвдаліших моделей у своїй ціновій категорії – її по-справжньому приємно слухати. SPS-721 за своїм функціоналом схожа на попередню модель SVEN SPS-615, проте відрізняється багатофункціональним пультом дистанційного управління (див. на фото нижче) та потужнісю. Модель оснащено купольними ВЧ-динаміками, щоб яскравіше та детальніше відтворювати високі частоти. Вихідної потужності в 50 Вт з головою вистачає для того, щоб влаштувати удома веселу та гамірну вечірку. А дерев'яний корпус SVEN SPS-721 надає можливість якнайкраще розкрити її акустичний потенціал.


Пульт дистанційного управління

Функціональні можливості моделі також на висоті. Вмонтований Bluetooth-модуль у безпровідному режимі надає змогу відтворювати музичні композиції з будь-якого пристрою, оснащеного цією функцією (ноутбук, ПК, планшет чи смартфон), не витрачаючи часу на метушню з кабелями. Ця модель також відтворює музику зі знімних носіїв – флеш-накопичувачів і SD-карток пам’яті. До того ж зручно розташований роз'єм для підключення навушників плюс ПДУ – модель SPS-721 має все, що потрібно справжньому меломану.


Слоти для USB flash і SD card та роз'єм для навушників на бічній стінці

Передні панелі колонок оздоблено чорним глянцем, завдяки чому SVEN SPS-721 мають стильний та ошатний вигляд.

     Особливості:
     • Можливість підключення до різних джерел звуку
     • Безпровідна передача сигналу через Bluetooth
     • Вмонтований програвач аудіофайлів з USB flash і SD card пам’яті
     • Роз’єм для підключення навушників
     • Пульт дистанційного управління
     • Магнітне екранування
     • Матеріал корпусу колонок — дерево (MDF).


...
  всі  
test site