рус
укр
 

SVEN MS-110 – недорога акустика з широким функціоналом

Компанія SVEN презентує свою нову модель MS-110 – мультимедійну акустичну систему 2.1, невеличкий центр домашніх розваг. Насичений звук, розширений функціонал і стильна зовнішність – ця акустика SVEN мов би спеціально створена для того, щоб сподобатися вам.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-110

Корпус сабвуфера MS-110 виготовлено з дерева (MDF), а корпуси сателітів – з ABS-пластика. Акустична система сумісна, крім PC, також з DVD/Media-програвачами, мобільними пристроями та іншими джерелами звуку. MS-110 оснащена вмонтованим програвачем аудіофайлів з носіїв пам'яті USB flash і SD card. Спереду, на панелі управління сабвуфера (див. на фото нижче) розташовані великий регулятор гучності і клавіші «вперед», «назад», «пауза/старт», «MODE» (вибір джерела звуку), роз’єми для USB-флешок і SD-карток, що дуже зручно для процесу експлуатації акустичної системи.


Панель управління SVEN MS-110

На задній панелі сабвуфера традиційно знайшли собі місце усі роз'єми, тумблер вмикання / вимикання живлення і регулятор рівня низьких частот. Окреме регулювання басів – дуже важлива опція, оскільки різні слухачі мають своє особисте уявлення про правильний рівень басів. Та й для багатьох музичних напрямів цей параметр не зашкодить підрегулювати.

     Особливості:
     • Сумісність з PC, DVD/Media-програвачами, мобільними пристроями та іншими джерелами звуку
     • Відтворення музики з USB flash і SD card пам’яті
     • Зручна панель управління на сабвуфері
     • Регулятор рівня гучності сабвуфера
     • Матеріал корпусу сабвуфера – дерево (MDF.


...
  всі  
test site