рус
укр
 

Нові клавіатури Challenge 9500, Standard 303 Power і Standard 304

Двадцять перше століття – це час розвинених інтернет-технологій і мобільного зв'язку. Немає нічого дивного у тому, що ми вже не можемо уявити себе без комп'ютера. Користуючись ним, ми інтенсивніше працюємо, організовуємо своє дозвілля, наполегливіше вчимося і водночас спілкуємося з цілим світом! Потужність процесора і швидкість обробки інформації сьогодні досягає величезних значень. Тому для ефективної роботи з таким складним механізмом необхідно гідні пристрої введення. І вони є! При одному погляді на оновлену лінійку клавіатур SVEN у голові звучить заклик: «Управляй комп'ютером з легкістю і впевненістю у кожному своєму русі!».


Ігрова мультимедійна клавіатура SVEN Challenge 9500

Насамперед, ми презентуємо нову ігрову мультимедійну клавіатуру SVEN Challenge 9500. З її попередницею – ігровою клавіатурою Challenge 9700 – ви вже мали задоволення познайомитися раніше. Основну розкладку Challenge 9500 виготовлено з клавіш і кнопок чорного кольору. Водночас пристрій оснащено вісьмома блакитними клавішами, що акцентують увагу користувача на засобах управління в комп'ютерних іграх. У комплекті передбачено 8 додаткових клавіш чорного кольору для заміни блакитних ігрових клавіш.


Клавіатура Challenge 9500 в робочому стані

Тим, хто цінує високу швидкість і точність виконання команд у комп'ютерних квестах, припадуть до смаку десять блакитних кнопок швидкого доступу до мультимедійних та інтернет-додатків, розташованих ліворуч і праворуч з боків клавіатури, які значно прискорюють процес роботи в операційній системі (див. їхнє призначення на мал. нижче). До речі, значки призначення функцій кнопок швидкого доступу нанесено методом рельєфного тиснення (EMBOSS), що робить їх незмивними у процесі експлуатації.


Опис функцій кнопок швидкого доступу Challenge 9500

Моделі оновленої лінійки серії Standard компанії SVEN – це невибагливі «робочі конячки», надійні й легкі у використанні. Класична друкарська розкладка містить символи латиниці і кирилиці (для російського та українського алфавітів). Пристрої введення оснащено інтерфейсами USB і PS/2. Їхнє встановлення здійснюється автоматично відразу ж після підключення до USB-порту ПК. Високоякісна мембрана і тихий чіткий хід клавіш забезпечують легке і м'яке натиснення кнопок. З таким рішенням ваші пальці просто літатимуть по клавіатурі.

Дещо раніше вже було представлено модель SVEN Standard 303 (white і black). Нова модель – SVEN Standard 303 Power USB+PS/2 – відрізняється від попередньої двома додатковими клавішами управління і перехідником USB к PS/2 (у комплекті).


Стандартна клавіатура SVEN Standard 303 Power USB+PS/2

А модель SVEN Standard 304 USB+HUB відрізняється від попередньої моделі Standard 304 своїм ергономічним дизайном і наявністю на клавіатурі USB-порту для зручності підключення комп'ютерної миші.


Стандартна клавіатура SVEN Standard 304 USB+HUB

Всі моделі клавіатур представлено в елегантному чорному кольорі.


...
  всі  
test site