рус
укр
 

Новини

З недавніх пір, щойно смартфони і планшети стали обов'язковим атрибутом повсякденного гардеробу, дизайн аксесуарів для гаджетів перейшов на новий рівень, адже винахідливості, креативності та неординарності немає меж. Дизайнерські рішення стали сміливішими, і на ринку з'явилися ексцентричні варіанти.

Компанія SVEN, керуючись цими принципами, розробила і вже представила абсолютно нові навушники канального типу SEB Sapphire, SEB Amethyst і SEB Tourmaline. У прекрасних панянок з'явився ще один спосіб прикрасити себе оригінальним і яскравим аксесуаром. Бренд створив універсальну колекцію навушників, які можна носити щодня з будь-яким одягом, включаючи навіть дуже неформальний стиль. Джерелом натхнення для дизайну стали мешканки великих міст, які уміють досягати усього своїми силами, і котрі люблять мати стильний і модний вигляд. Моделі поставляються в пластиковій прозорій коробочці і дуже схожі на скриньки з коштовним камінням.

Ці навушники призначені для роботи з мобільними пристроями і орієнтовані, передусім, на молодіжну аудиторію.

Із зовнішнього боку амбушюри прикрашено стразами: сапфірами, аметистами і турмалінами. При побіжному погляді може здатися, що в упаковці знаходиться розсип цих коштовних каменів і мінералів. Завдяки цій схожості моделі й дістали свої назви – SEB Sapphire, SEB Amethyst і SEB Tourmaline. Погодьтеся, такий дизайн миттєво впадає у вічі.


          Навушники SEB Amethyst

          Навушники SEB Tourmaline

            Навушники SEB Sapphire

Конструкція амбушурів цих навушників гарантує слухачеві високу шумоізоляцію від зовнішніх джерел звуку. В комплекті їх постачання – три пари змінних амбушурів різних розмірів. Користувач може варіювати їх залежно від своїх переваг та уявлень про зручну експлуатацію пристроїв.

Оригінальний дизайн у блискучій святковій упаковці перетворює модель на чудовий подарунок. Його можна вручити коханій подрузі або мамі з нагоди свята 8 Березня або подарувати просто так, принагідно.

     Особливості навушників:
     • Навушники канального типу
     • Оригінальний дизайн
     • Поліпшена система передачі звуку
     • Три комплекти змінних амбушурів
     • Подарункова упаковка


...
  всі  
test site