рус
укр
 

RX-330 Wireless і RX-340 Wireless. Дбайливий підхід до жіночих рук

Якщо ви коли-небудь власноруч розкривали що-небудь, упаковане в блістер, то вам, напевно, часто доводилося шукати підходящі ножиці для різання пластика і наражатися на подряпини рук від свіжих розрізів. Багато хто погодиться з тим, що ця процедура дещо затьмарює радість від купівлі довгоочікуваної дрібниці. Коли подібні маніпуляції здійснюють жіночі руки, стає вдвічі образливіше. По-перше, саме витягання пристрою з упаковки нагадує більше вправу з фізичної культури з еспандером, по-друге, свіжий манікюр вкривається характерними подряпинами, що псують увесь його зовнішній вигляд. Доводиться кидати мишку – і вирушати за новим манікюром.

Компанія SVEN презентувала комп'ютерні миші SVEN RX-330 Wireless і SVEN RX-340 Wireless, упаковані в блістер з комфортним способом розкриття. Привабливість такого рішення полягає в тому, що частина задника має перфорацію. Там же зроблено отвір, зачепивши і потягнувши за який, можна видалити пластик і дістати пристрій без зайвих зусиль.


Sven RX-330 Wireless

Sven RX-340 Wireless

Верхня частина корпусу маніпуляторів оброблена глянцем, нечутливим до подряпин. У цьому випадку представниці прекрасної статі, знайомі з такою популярною сьогодні технологією лакового манікюру Shellac, можуть знайти тематичний збіг і, таким чином, переконатися в стійкості використаних матеріалів до подряпин і сколів. Компактні розміри і безпровідний тип пристрою розраховано, передусім, на роботу разом з ноутбуком. Водночас ці миші матимуть гідний вигляд і поруч із стаціонарним монітором на робочому столі в офісі сучасної бізнес-леді. Симетричний корпус підійде як для правші, так і лівші. Ергономіка корпусу, до того ж, забезпечує зручне положення зап'ястка і пальців упродовж усієї роботи.

Технологія Wireless значно розширює потенціал управління комп'ютером в прямому і переносному значенні. Користувач не захаращує своє робоче місце додатковими кабелями, а також, у разі потреби, може працювати віддалено від монітора (до декількох метрів).

SVEN RX-330 Wireless і SVEN RX-340 Wireless оснащено кнопкою перемикання оптичного розширення 1000/1600 dpi, що дає змогу підібрати оптимальний для користувача режим роботи миші.

Особливості RX-330 Wireless:

      • Енергоефективний безбарвний сенсор
      • Стильний ергономічний дизайн
      • Перемикач роздільної здатності DPI
      • Симетрична форма
      • Зручна для використання з ноутбуком
      • Конструкція запобігає потраплянню пилу.

Особливості RX-340 Wireless:

      • Поліпшена оптична технологія BlueLed
      • Покриття Soft Тouch
      • Перемикач роздільної здатності DPI
      • Додаткові кнопки навігації
      • Зручна для використання з ноутбуком.


...
  всі  
test site