рус
укр
 

SVEN IHOO T100U. Об'ємний звук, глибокий бас – для кіно якраз!

Відмінний, детальний, об'ємний шестиканальний звук. Завжди. Буде це радіо, художній фільм, комп'ютерна гра чи музика iз флешки.

Компанія SVEN представила нову активну акустичну систему 5.1 SVEN IHOO T100U з вмонтованим FM-тюнером і програвачем аудіоконтенту з портативних носіїв пам'яті (флешок і SD-карт).


Комплект акустики для домашнього кінотеатру SVEN IHOO T100U

Запропонований набір технічних характеристик і функціонал роблять модель універсальним рішенням у питанні озвучення приміщення. Потужності в 150 Вт вистачить для усього спектру розваг: від кіномарафону до домашньої вечірки, осіб приблизно на двадцять. Враховуючи, що система має додатковий комутований стереовхід (AUX), її можна одночасно підключати до декількох джерел звуку (ПК, ТV, плеєра). Перемикаються вони кнопкою INPUT пульта дистанційного управління.

Усе, що стосується якості звучання та його налаштування, регулюється кнопками Bass, Tremble, «+» і «–», а також Sound. Bass і Tremble регулюють рівень тембру НЧ і ВЧ, а кнопки «+» і «–» збільшують або зменшують рівень загальної гучності системи. Кнопка Sound, активізуючи процесор віртуального 5.1-канального звуку, дає змогу вибрати режим відтворення звуку (стерео або Pro.Logic-емуляція 5.1). У результаті музика і фільми, записані в стереоформаті, набувають нового, об'ємного звучання.


Передня і задня панелі SVEN IHOO T100U

Управляти SVEN IHOO T100U можна як за допомогою панелі управління на сабвуфері, так і пульта дистанційного управління, оскільки більшість кнопок продубльовано. Цифровий LED-дисплей, винесений на лицьову частину корпусу сабвуфера, інформує користувача про будь-які зміни в налаштуваннях.


Панель управління і цифровий LED-дисплей

Режим StandBy із скороченим енергоспоживанням дає можливість швидко за допомогою пульта ДУ вмикати чи вимикати пристрій. Це не лише зручно, а й корисно! StandBy, або режим очікування, як його ще називають, дає змогу економити електроенергію.

Система запам'ятовує до 30 радіостанцій. Вибрати частоту мовлення і внести її в «пам'ять» системи можна за допомогою кнопок на пульті ДУ.

Особливості:

      • Можливість підключення до різних джерел звуку
      • Вмонтований програвач аудіофайлів з носіїв пам'яті USB flash і SD card
      • Вмонтований FM-тюнер з пам'яттю на 30 станцій
      • Можливість перетворення стереосигналу в 5.1 (Pro.Logic)
      • Пульт дистанційного управління
      • Цифровий LED-дисплей
      • Повне вимикання живлення і енергозберігаючий режим StandBy.

Упаковка SVEN IHOO T100U


...
  всі  
test site