рус
укр
 

Оновлення єдиного корпоративного сайту компанії SVEN

Звертаємо Вашу увагу на те, що наприкінці лютого було оновлено єдиний корпоративний сайт компанії SVEN – www.sven.fi.

На сайті представлено повний список продукції, що реалізовується на територіях, де SVEN здійснює свою комерційну діяльність, наведено огляди результатів тестування нашої продукції незалежними лабораторіями тощо.

Для російських відвідувачів доступний російськомовний варіант сайту – www.sven.fi/ru. А для українських відвідувачів доступний також і україномовний варіант www.sven.fi/ua.

Ми хочемо коротко розповісти про структуру, а також зміст єдиного корпоративного сайту компанії SVEN:

1. Навігація, перехід з розділу в розділ і використання пунктів меню стали набагато простішими, зрозумілішими і наочнішими. Основні розділи («Прес-центр», «Каталог», «Де купити», «Підтримка», «Про компанію») вмонтовано в шапку сайту. Вони доступні погляду відвідувача незалежно від того, в якому з пунктів меню він перебуває.

2. При переході на www.sven.fi сайт автоматично визначає мову перегляду, залежно від країни проживання відвідувача. Розробники також передбачили можливість міняти мову на розсуд користувача.

3. Для комфортної роботи з товарами введено:

  • Фільтр по країнах. Ця функція дозволяє відвідувачеві дізнатися про те, які товари SVEN представлені в його країні.
  • Функція «дізнатися ціну». Натиснувши на неї, наш сайт переадресує Вас до системи вибору різноманітних товарів, де Ви зможете познайомитися з ціновим коридором на продукт, що цікавить Вас, і вибрати найбільш близьку для себе торговельну точку для його придбання.

    Ласкаво просимо на www.sven.fi!


  • ...
      всі  
    test site