рус
укр
 

Серед новинок поповнення

Товарний ряд ТМ Sven поповнився новою мультимедійною акустичною стереосистемою SPS-609 і новими клавіатурами: мультимедійною Standard 306M і стандартною Comfort 3033.

Акустична система SPS-609 (кольори – чорний і темний дуб), завдяки дерев'яному корпусу колонок і збільшеному ходу котушок динаміків, дає можливість відтворювати звук практично без спотворення. SPS-609 є представником лінійки економічної акустики 2.0, створеної компанією SVEN як антикризове вирішення питання прослуховування музики, перегляду фільмів і звукового супроводу комп'ютерних ігор – зручно і не накладно для бюджету.
Регулятори рівня гучності і тембру ВЧ зручно розташовані на передній панелі корпусу, так само як і вимикач живлення. На задній панелі розташовано роз'єми для підключення різних джерел аудіосигналу: ПК, DVD, CD або MP-3 плеєрів.
SVEN SPS-609 – це оптимальне співвідношення ціни та якості, отже – відмінний вибір для тих, хто уміє рахувати гроші!


SVEN SPS-609

SVEN SPS-609

Упаковка SVEN SPS-609

Мультимедійна клавіатура Standard 306M обладнана високоякісною мембраною і 9 «гарячими» клавішами для Інтернету і Мультимедіа, має захист від потрапляння рідини. Таким же захистом від потрапляння рідини обладнано і компактну клавіатуру зі стандартним набором клавіш Comfort 3033. Обидві клавіатури вирізняються сучасним тонким дизайном, пониженим шумом під час роботи, тихим і чітким ходом клавіш – без сумніву вони сподобаються тим користувачам, які проводять за комп'ютером велику частину свого часу.


Standard 306M

Comfort 3033


...
  всі  
test site