рус
укр
 

У продажу нова модель BF-серії

За час свого існування BF-серія (BF-11 і BF-11R, BF-21 і BF-21R, BF-31 і BF-31R) акустичних систем Sven щорічно демонструвала вражаючі результати. Ця серія пройшла шлях від створення стереопари власної розробки до становлення цілого модельного ряду BF – лідера не тільки в асортименті акустики Sven, а й серед усіх АС, представлених на українському ринку, про що свідчить і визнання покупців, і численні нагороди.

У 2010 році першою ластівкою BF-серії стала модель BF-01, що виготовлена в кращих традиціях цієї серії акустики. Її появі передували дослідження ринку на предмет вивчення «споживчих переваг», які показали, що абсолютна більшість споживачів очікують на подальший розвиток саме серії BF. У відповідь на ці очікування ТМ Sven і випустила цю компактну модель BF-серії, невеликі розміри якої легко пояснити як зростанням популярності ноутбуків і нетбуков, так і обмеженим простором робочого місця.

Нова мультимедійна акустическая 2.0 система BF-01 постачається у трьох кольорах (бук, чорний і темний дуб). Особливості системи: вмонтований двоканальний без'ємкісний підсилювач, стереовхід для підключення до різних звукових пристроїв, вихід для підключення сабвуфера, регулювання рівня загальної гучності та рівня високих і низьких частот, магнітне екранування, вихід фазоінвертора на передній панелі, матеріал корпусу — дерево (MDF).

Оскільки акустическая система BF-01 обладнана вмонтованим підсилювачем потужності, то її можна підключити практично до будь-яких джерел аудіосигналу (CD/DVD/MP3/VHS-програвачів, телевізора, персонального комп'ютера тощо) без використання додаткового підсилювача потужності. Одна колонка є активною (у неї вмонтовано підсилювач потужності системи) і на задній її панелі (див. малюнок зліва) розташовані органи управління, інша — пасивною. Пасивна підключається до активної за допомогою вмонтованого акустичного кабелю. Саму ж систему можна підключити до джерел звуку за допомогою стереофонічного сигнального кабелю 2*RCA до mini-jack Ø 3,5 мм з комплекту постачання.

Покупців приємно здивує невисока вартість цієї системи!


Sven BF-01

При розташуванні колонок рекомендуємо скористатися наведеною на малюнку нижче схемою, де показано розташування колонок при підключенні їх до персонального комп'ютера.

Твітери (ВЧ-динаміки) повинні бути на рівні вуха слухача. Відстані від слухача до кожної з колонок повинні бути рівними.


Схема розташування колонок


...
  всі  
test site