рус
укр
 

На нашому сайті створенo розділ «Відгуки»

На нашому сайті створено новий розділ — «Відгуки», в якому будь-яка компанія, що має статус «Партнер ТМ Sven», може залишити відгук щодо якості продукції, цінової та асортиментної політики, роботи відділів і конкретних співробітників компанії Sven. Ми дуже вдячні приватному підприємцеві Тарасу Івку (м. Червоноармійськ), Андрієві Процю з відділу маркетингу ТОВ «Стек Комп'ютер» (м. Львів), директору компанії SMT Олександру Сергійовичу Тарасову за виявлену ініціативу і залишені на нашому сайті відгуки (читайте їхні відгуки нижче).

Шановні партнери! Чекаємо ваших відгуків про нашу роботу. Ми дуже цінуємо вашу думку і будемо раді отримати від вас дійсно об'єктивні відгуки. Інформація, отримана з ваших відгуків, допоможе нам працювати ще краще і максимально задовольнити ваші потреби та очікування!

«З компанією Sven я співробітничаю впродовж 4 років. На початку нашої співпраці найбільшою популярністю у покупців користувалися мультимедійні комп'ютерні набори Sven 2.0 і 2.1, потім головне місце в обсягах продаж зайняла техніка Hi-Fi класу (підлогові комплекти: сабвуфери, колонки). Мої клієнти позитивно відгукуються також про ресивери компанії Sven, оскільки при ціні на 20–30% нижче, ніж у конкурентів, вони нічим не поступаються, наприклад, "молодшим" моделям ресиверів Pioneer. Зараз компанія Sven активно розширює лінійку світлового устаткування, а також продуктів Pro – професійної серії акустичних систем для кафе, клубів, ресторанів. Гадаю, що новинки матимуть успіх у споживачів, оскільки співвідношення ціна-якість у техніки Sven завжди перебуває на гідному рівні. Важливим моментом у виборі продукції цієї компанії є розвинена мережа авторизованих сервісних центрів по всій Україні. Коли для мене постає питання вибору товару, який буде на полицях магазинів, існують такі критерії відбору: в першу чергу – якість, в другу – наявність сервісу, і тільки потім обговорюється ціна. При виборі на користь продукції Sven ні у продавця, ні у покупця не виникає проблем із сервісним обслуговуванням.»

Тарас Івко,
приватний підприємець

ТОВ «Стек-Комп'ютер»

«З продукцією ТМ Sven "Стек-Комп'ютер" знайомий вже багато років. Ще на початку своєї діяльності наша фірма відкрила для себе одного з кращих виробників аудіо-відео обладнання. Спробувавши якість продукції та дізнавшись про її ціну, наші позитивні погляди підтвердились схвальними відгуками наших клієнтів. І справді, досить важко знайти ту золоту середину, де ціна залишається привабливою, а якість продукції тримає високу планку. Але у випадку зі Sven-ом можна ствердно сказати — так, їм це вдалося. Поєднуючи це з кваліфікованим персоналом, який завжди йшов нам назустріч і оперативно допомагав вирішити всі робочі моменти, Sven став для нас важливим партнером з яким працювати не тільки вигідно, а й приємно!»

Андрій Проць,
відділ маркетингу

Компанія SMT

«Ми розпочали працювати з компанією SVEN у 2007 році. Основний напрямок — опт, хоча ТМ SVEN представлена також і в нашому роздрібному магазині. В кінці 2007 року Сервісний Центр SMT отримав авторизацію SVEN, і ми почали плідно співробітничати і на цьому фронті.

З-поміж позитивних моментів хочу відзначити цінову політику компанії. Це одна з небагатьох (якщо чесно, то інші мені невідомі) компаній, які дають заробляти на своєму товарі як в опті, так і в роздрібі. Якщо в інших торгових марках жорсткі цінові умови лише декларуються, то у ТМ SVEN це працює на практиці, причому постійно контролюється. Всі спроби обвалу ціни приречені на провал. Це одна з причин, чому ми розширили асортимент пропонованої компанією SVEN продукції до 90% всіх лінійок, починаючи від мишок і клавіатур і закінчуючи стабілізаторами, корпусами і системами охолодження.
Теперь трохи про «сумне». Авторизацію на ремонт продукцію торгової марки SVEN Сервісний Центр SMT отримав. Та от невдача — товар не ламається... Точніше брак, звичайно, є, але ремонт по інших суміжних марках (їх дві, хто знає, той зрозуміє) приносить значно більше грошей. Тому авторизація сервісного центру по ТМ SVEN — це швидше «іміджевий» хід, ніж прибуткова справа. А з іншого боку — до такого відсотка браку прагне багато хто, та досягають його далеко не всі.
Завдяки ТМ SVEN нам вдається утримувати багато оптових клієнтів, оскільки повна лінійка продукції є не у всіх, і цим ми можемо вдало виділитися на тлі конкурентів.
Якщо говорити про плани на майбутнє, то на сьогодні це рівносильно ворожінню на кавовій гущі, проте все ж я впевнений, що ТМ SVEN і надалі залишатиметься одним з наших пріоритетів при формуванні асортименту пропонованої населенню продукції.
Самій компанії хотілося б побажати побільше ідей по просуванню марки, а ми, в свою чергу, підтримаємо всі взаємовигідні ініціативи і за допомогою крупної дилерської мережі SMT утілимо в життя найзухваліші плани.
SVEN і SMT. Разом ми — СИЛА!
Із вдячністю за хорошу ТМ і з вірою в краще майбутнє»

Тарасов Олександр Сергійович,
директор компанії SMT


...
  всі  
test site