рус
укр
 

Відкрився сайт фірмового магазина «SVEN»

5 грудня 2007 року

Відкрився сайт shop.sven.ua фірмового магазина «SVEN», який знаходиться за адресою просп. Оболонський, 14Б в м. Києві.

Магазин представляє киянам і гостям Києва новинки і найширший асортимент продукції SVEN: великий вибір домашніх кінотеатрів, активних і пасивних акустичних систем, LCD-телевізорів, DVD-програвачів, підсилювачів, аудіовідеоресиверів, навушників, мікрофонів, комп'ютерних корпусів, комп'ютерної периферії та аксесуарів (клавіатури, миші, килимки, кардрідери, веб-камери та ін.), джерел безперебійного живлення, фільтрів-подовжувачів та іншої продукції ТМ SVEN і SVEN Audio Pro.

У стрічці новин сайту shop.sven.ua магазина оперативно з'являється інформація про товари, що надійшли, і про новинки компанії SVEN з детальним їх описом та ілюстраціями.

Всі товари можна замовити і сплатити за системою Інтернет-магазин, що обійдеться покупцеві майже на 10% дешевше, ніж у звичайному магазині. У магазині запроваджена служба доставки не тільки по Києву (вартість – 25 грн), а й по Україні (здійснюється службою термінової доставки «Євроекспрес» за діючими тарифами), що дуже зручно й економить час покупця. Втім, покупець може забрати куплений товар сам, не оплачуючи доставку.

Ласкаво просимо на сайт shop.sven.ua!



...
  всі  
test site