рус
укр
 

Новий комплект для домашнього кінотеатру – BTR5-10 – вже у продажу

13 лютого 2008 року

Асортимент акустичного устаткування торгової марки SVEN поповнився новим комплектом 5.1 для домашнього кінотеатру BTR5-10 (кольори – темний дуб і чорний).


Sven BTR5-10

Комплект акустики BTR5-10 обладнано вмонтованими 6-канальним підсилювачем з низьким коефіцієнтом нелінійних спотворень і АМ-FM тюнером (радіоприймачем), має аналоговий 5.1-канальний вхід і два стереовходи, електронний комутатор перемикання аудіовходів. Усе це разом узяте значно підвищує функціональність комплекту.

Комплект складається з 60-ватного сабвуфера з динаміком 6,5 дюймів і 5 двосмугових колонок по 15 Вт, оснащених 1,5-дюймовими твітерами і 4-дюймовими НЧ-динаміками (у центральну колонку вмонтовано два такі низькочастотні динаміки). У комплекті передбачено повнофункціональний пульт ДУ, за допомогою якого можна здійснювати регулювання рівня загальної гучності системи і роздільне регулювання рівня гучності фронтальних, тилових і центрального каналів і сабвуфера, а також управляти АМ-FM тюнером. Зокрема, вибирати АМ або FM діапазон, встановлювати режим MONO або STEREO, проводити ручне підстроювання або автоматичний пошук передавальних станцій (можна зберегти в пам'яті 20 радіостанцій FM і стільки ж АМ). На лицьовій панелі сабвуфера інформаційний дисплей. Співвідношення сигнал/шум акустичної системи складає не менше 83 дБ, АМ-FM тюнера — 45 дБ. Матеріал корпусу сабвуфера і сателітів – дерево (MDF).


...
  всі  
test site