рус
укр
 

Надійшли у продаж нові акустичні системи C5-15, C2-15, CF-15 і CF-25

21 березня 2008 року

Надійшов у продаж новий домашній кінотеатр 5.1 торгової марки SVEN C5-15 (кольори – чорний, бук і темний дуб). Його обладнано вмонтованим багатоканальним підсилювачем потужності, аналоговим 5.1 входом і стереовходом для підключення до різних звукових пристроїв і ПК. Для зручності в комплекті передбачено багатофункціональний пульт ДУ для регулювання налаштувань акустичної системи. Вихідна потужність (RMS) акустичної системи – 25 Вт + 5 × 10 Вт. Інші особливості: управління гучністю і тембрами, стильне підсвічування регуляторів гучності і тембрів, двосмугові колонки, магнітне екранування. Матеріал корпусу сабвуфера і сателітів – дерево (MDF).


Sven C5-15

Асортимент акустичного устаткування торгової марки SVEN поповнився також новою мультимедійною акустичною системою 2.1 C2-15 (кольори – чорний, бук і темний дуб). C2-15 обладнано вмонтованим підсилювачем потужності і стереовходом для підключення до різних звукових пристроїв і ПК. Для зручності в комплекті передбачено пульт ДУ для регулювання налаштувань акустичної системи. Вихідна потужність (RMS) акустичної системи – 25 Вт + 2 × 10 Вт. Інші особливості: управління гучністю і тембрами, стильне підсвічування регуляторів гучності і тембру, двосмугові колонки, магнітне екранування. Матеріал корпусу сабвуфера і сателітів – дерево (MDF).


Sven C2-15

Лінійка акустичних систем у форматі 2.0 серії C торгової марки SVEN поповнилася новими АС: CF-15 і CF-25 (кольори – чорний, бук і темний дуб). CF-15 і CF-25 оснащено вмонтованими трансформаторними джерелами живлення і підсилювачами потужності, вони мають стереовхід для підключення до різних звукових пристроїв і роз'єм для підключення навушників. Вихідна потужність (RMS) акустичних систем – відповідно 2 × 10 Вт і 2 × 12 Вт. Інші особливості: управління гучністю і тембрами, рівнем гучності навушників (органи управління із стильним підсвічуванням дуже зручно розташовано на лицьовій панелі активної колонки), двосмугові колонки, магнітне екранування. Матеріал корпусу – дерево (MDF).


Sven CF-15


Sven CF-25


...
  всі  
test site