рус
укр
 

Презентація новинок ТМ SVEN у Дніпропетровську – нові продукти, нові ідеї

9 вересня 2008 року

На регіональній конференції-семінарі компанії Sven у Дніпропетровську пройшла презентація нових продуктів ТМ SVEN, що викликали жвавий інтерес у присутніх учасників заходу.

Зокрема, були представлені нова серія акустики формату 2.0 (MS-260, MS-270, MS-290), акустичні системи 2.1 MS-340, BTR2-10 та ін., що вже надійшли у продаж. Дані моделі крім багатого технічного оснащення привертають незвичайним дизайном, зокрема стильним підсвічуванням панелі управління. Великий інтерес викликав комплект для домашнього кінотеатру 5.1 BTR5-10. Цей комплект акустики призначено для любителів класичного дизайну. Він розрахований на озвучування великих приміщень (приблизно 30 м²). Потужний 50-ватний сабвуфер сподобається не тільки меломанам, а й кіноманам, іншим любителям гострих відчуттів. Презентація новинок супроводжувалася прослуховуванням і демонстрацією техніки.


MS-270


BTR2-10


MS-340


BTR5-10

Також на конференції було представлено вже добре відому багатьом портативну акустичну систему Sven Screamer. Ледве з'явившись на українському ринку, новинка відразу завоювала популярність серед молоді. Міні-стереосистема підключається до комп'ютера, ноутбука, КПК, Мр3 плеєру, мобільного телефону, портативної ігровій приставки. Sven Screamer пропонується в розширеній комплектації: сама акустична система, адаптер живлення від мережі, кабель живлення від USB-порта, 4 батареї типу ААА, перехідник з minijack 3,5 мм на minijack 2,5 мм, універсальна сумочка, що дозволяє носити Screamer як в складеному, так і в робочому стані. Screamer випускається в декількох кольорах: рожевий, жовтий, чорний, – на кожному нанесено помітний малюнок.


Sven Screamer

Учасникам конференції демонструвалися слайди з новими акустичними системами MS-311, MS-321, MS-370 (формат 2.1), MS-411, MS-421 і MS-470 (формат 5.1), які з'являться у продажу в найближчi 1,5–2 місяці (прим. веб-редактора – вже в продажу).

Серед новинок, представлених на конференції, були практичні й високоефективні силові пристрої: ДБЖ подвійного перетворення EA900-1000, лінійно-інтерактивний ДБЖ Reserve-800LCD+USB, стабілізатори напруги AVR-800, AVR-5000 SERVO. Ці продукти забезпечать ПК, домашню і офісну електроніку якісним електроживленням, захистивши її від короткого замикання, імпульсних і високочастотних перешкод


EA900-1000

Reserve-800LCD+USB

Серйозне поповнення в асортименті комп'ютерних аксесуарів заслужило позитивну оцінку учасників семінару, оскільки клавіатури, мишки і навушники ТМ Sven користуються заслуженим успіхом у українських користувачів. Були представлені популярні продукти ТМ Sven: комплекти клавіатура + миша Comfort 3535 Wireless Combo, Wooden Elite Combo; маніпулятори RX-800 MRL, RX-510 Laser Wireless. Тонкі клавіатури Comfort 4100 Wooden (з обробкою під дерево), Comfort 4300 (з обробкою під камінь), Liberty 1000 і Liberty 2000 з кришкою-трансформером – інноваційні рішення як для ТМ Sven, так і для українського ринку в цілому. Технологія X-Scissors, застосована в клавіатурі Liberty 2000, заслуговує окремої згадки, оскільки вона дозволяє більш рівномірно розподіляти зусилля при натисненні клавіш і уберегти деталі від тертя. Це істотно продовжує термін служби клавіатури, а клавіші при натисненні спрацьовують тихо і м'яко. Учасники конференції переконалися в цьому «власноручно».


Comfort 3535 Wireless Combo


Liberty 1000

Лінійку представлених на конференції маніпуляторів очолює RX-900 Laser Gaming. Мишка була анонсована ТМ Sven незадовго до семінару і незабаром з'явиться на українському ринку. RX-900 Laser Gaming порадує українських геймерів ергономічною конструкцією, серйозним оснащенням і дуже демократичною ціною.


RX-900 Laser Gaming

Навушники класу Pro-Hi-Fi – Sven GD-9800 – заслужили позитивну оцінку менеджерів представництв і партнерів компанії. А після прослуховування – захоплені відгуки про якість звучання.


Sven GD-9800


...
  всі  
test site