рус
укр
 

6-а спеціалізована виставка «Український музичний ярмарок– 2008»

22 вересня 2008 року


6-а спеціалізована виставка «Український музичний ярмарок – 2008» проходила з 11 по 14 вересня 2008 р. в п'яти павільйонах НК «Експоцентр України» (просп. Академіка Глушкова, 1). Головна музична виставка України привернула увагу 70 експонентів зі всіх регіонів України і країн Європи. За чотири дні роботи виставку відвідали близько 7 000 фахівців, що працюють у сфері шоу-бізнесу.

Саме на щорічній виставці «Український музичний ярмарок» традиційно збираються провідні виробники та дистриб'ютори професійного звукового і світлового устаткування, музичних інструментів.

Компанія SVEN, вітчизняний розробник і виробник професійного акустичного устаткування (детальніше цей асортимент ТМ SVEN дивіться тут»), цього року презентувала на виставці свій новий професійний напрям: світлове устаткування, DMX-контролери і пристрої ефектів.


збільшити
(jpg, 171 КБ)


збільшити
(jpg, 119 КБ)

Стенд ТМ SVEN, наповнений сценічним димом, миготливими променями лазерів і кольоровими світловими образами, не пустував жодної хвилини. За чотири дні виставки на стенді побувало близько 1000 відвідувачів: технічні фахівці, менеджери, ді-джеї, дизайнери, журналісти, музиканти. Внутрішній дизайн стенду відтворював неповторну атмосферу нічного клубу, оснащеного новітнім устаткуванням для спецефектів. Новий напрям професійної серії ТМ SVEN викликав живий інтерес у фахівців галузі.

Це справжнє грандіозне шоу під назвою «Український музичний ярмарок» в черговий раз довело, що напрям професійної акустики та електроніки активно розвивається, залучаючи дедалі нових і нових учасників і споживачів.


збільшити
(jpg, 112 КБ)


збільшити
(jpg, 89 КБ)


...
  всі  
test site