рус
укр
 

Мій відпочинок зі Screamer’ом

2 жовтня 2008 року

«Давай візьмемо із собою Скрімер», – сказала мені подруга, коли ми збирали речі перед від'їздом на море в сонячне місто Іллічівськ. «Згода!» – відповіла я. Так розпочалася наша коротка, але дуже музична відпустка.

Випробувати міні-колоночки ми вирішили ще в купе потягу Київ-Одеса. Я дістала свій музичний Samsung, а в подруги була Nokia 5610 Xpressmusic (добре, що в комплекті зі Скрімером є перехідник на 2,5 мм). Ми завантажили плей-треки і трохи не побилися за право першою перевірити свій телефон і нову іграшку на музичність. Попутників не було, тому маленький рожевий Скрімер кричав на все купе. І це був не максимум гучності! Діма Білан і Apocaliptica, Океан Ельзи і Тіна Кароль – ми слухали і навіть підспівували, а Скрімер грав на подив чисто і дзвінко. 8 годин шляху з піснями промайнули непомітно.


збільшити
(jpg, 149 КБ)

Здрастуй, море! Вечір, оксамитове небо, теплий прибій, пустинний піщаний пляж. Чогось не вистачає. Музики, звичайно! Дістаємо із сумочки наші рожеві колоночки! Тепер ми були одностайні: слухаємо «Сатинові береги» Дідюлі. З келихом Кінзмараулі, Дідюлею і Скрімером ми чудово відсвяткували перший вечір на морі.

Вдень на пляжі зазвичай слухаєш все що завгодно, але не те, що тобі подобається: спів під Караоке з довколишнього кіоску, шансон з пляжного кафе, крики дітей та їх батьків. Ми вирішили цю проблему повністю! В центрі нашого пляжного килимка лежала маленька рожева акустична система – і ми слухали тільки ту музику, яку хотіли. Цю ж музику із задоволенням слухали і наші сусіди по пляжу в радіусі 3-5 метрів.


збільшити
(jpg, 344 КБ)


збільшити
(jpg, 180 КБ)


збільшити
(jpg, 150 КБ)

А наступного дня було свято – День незалежності України. І – ось радість – ми зустріли цілу компанію друзів-киян. Відзначити знаменну дату вирішили разом походом у місцевий нічний клуб. І тут нас чекала проблема. В Іллічівську таких закладів близько десятка, і з нагоди свята всі вони були переповнені. Що робити семи молодим, веселим і активним людям, коли піти потанцювати нікуди? Правильно! Влаштувати свою дискотеку! Прямо на пляжі!

Експромт удався на славу. Ми зняли босоніжки на каблуках, хлопчики підвернули штани. Наша рожева акустика разом з iPod’ом друзів була поміщена в спеціальну скрімеровську сумочку і підвішена на пляжний грибок. Взуття і сумочки – відповідно під грибок. Гучність на плеєрі і на Скрімері – на максимум. І танці, танці, танці. Під зірками і місяцем, під солоним вітром біля теплого моря.

Потім був світанок під шум прибою, прощання з морем і дорога додому. Відпочинок залишив море вражень, трохи фотографій і маленькі рожеві колоночки, які я тепер слухаю просто для того, щоб посміхнутися і підняти настрій.


збільшити
(jpg, 118 КБ)


збільшити
(jpg, 169 КБ)

Оля Киценко


...
  всі  
test site