рус
укр
 

Партнерська конференція ТМ Sven у Харкові

27 жовтня 2008 року

21 жовтня в Харкові відбулася партнерська конференція ТМ Sven. Активну участь у заході взяли менеджери роздрібної мережі МКС і кращі партнери Східного представництва ТМ Sven


збільшити
(jpg, 142 КБ)

Програма конференції складалася з трьох частин: аналіз перспектив і стану ринку; новинки акустики; нові силові пристрої, нові розробки в сегменті комп'ютерних аксесуарів і персонального аудіо.


збільшити
(jpg, 157 КБ)

Під час кави-паузи було організовано прослуховування і тестування нових акустичних систем. Усі присутні на семінарі гідно оцінили звучання як нових аудіосистем, так і тих моделей, які вже добре зарекомендували себе.


збільшити
(jpg, 127 КБ)


збільшити
(jpg, 135 КБ)

У другому блоці семінару було представлено останні розробки з комп'ютерної периферії. Особливо сподобався аудиторії безпровідний комплект клавіатура + миша Comfort 3535 Wireless Combo. Прогумовані клавіші, розширена комплектація і чудова ергономіка – це тільки частина переваг згаданої моделі.


збільшити
(jpg, 132 КБ)

Яскраві та технологічні пристрої напряму «Силові пристрої» викликали непідробний інтерес в учасників конференції. Джерела безперебійного живлення для домашнього використання Reserve 650VA і Reserve 800VA здобули високу оцінку професіоналів комп'ютерного ринку як надійні пристрої, що задовольняють запити і новачка, і досвідченого користувача ПК. Після детального розгляду блоки живлення SV-500W і SV-600W з підтримкою SLI були визнані кращим рішенням, що забезпечує якісне живлення ігрового системного блоку.


збільшити
(jpg, 116 КБ)


збільшити
(jpg, 121 КБ)

Конференція пройшла більш ніж успішно. ТМ Sven виражає подяку всім учасникам заходу! Окрема подяка – Катречку Валентину Станіславовичу, менеджеру з персоналу роздрібної мережі МКС, за всебічну допомогу і підтримку в організації та проведенні конференції.

Підготував Микита Романов


...
  всі  
test site