рус
укр
 

Нагородження переможців конкурсу з моддінгу

17 листопада 2008 року

Ми вже повідомляли про підведення підсумків конкурсу з моддінгу, який проводився на честь триріччя сайту MODDING.kh.ua за підтримки компанії SVEN з 1 серпня по 31 жовтня 2008 року. Ну що ж, конкурс закінчився, переможці названі, призи приготовлені, надійшов час нагородження переможців.

Авторів призових робіт (на жаль, прибули не всі) і представників сайту MODDING.kh.ua було запрошено в офіс представництва ТМ Sven в східному регіоні України для підведення підсумків і нагородження. Юрій Хворост, керівник представництва Sven, висловив свою думку про конкурсні роботи, декілька слів сказав про компанію Sven та її представництво, розповів про найцікавішу продукцію, що випускається під торговою маркою Sven, і зустріч плавно перейшла до нагородження переможців конкурсу.

Спочатку були вручені заохочувальні призи. Учасник MasterNeo за свою конкурсну роботу «Muz ON» отримав заохочувальний приз – портативну акустичну систему Sven Screamer.


Ю. Хворост вручає приз учасникові MasterNeo


Ю. Хворост, MasterNeo і акустика Sven Screamer

Далі виявилось, що другий заохочувальний приз за конкурсну роботу «Black Apple» – клавіатуру Liberty 2000 – буде відправлено до Росії, до Санкт-Петербурга, Эдуарду Острих.

І призи за третє місце, за систему охолодження для ноутбука ACER Aspire 5920g – клавіатуру Sven Comfort 3535, мишу Sven CS-303 USB і вентилятор SV8025L12B – також буде надіслано поштою в місто Чернівці за адресою нашого бронзового призера Охримовського Олега.

Ось і вийшло, що для нагородження знову був викликаний MasterNeo, чия друга конкурсна робота «Marker 1Gb» зайняла призове друге місце. Ну що ж, клавіатура Sven Comfort 3535, миша Sven RX-700 і вентилятор SV8025L12B вручаються срібному призерові.


Непідробна радість другого призера


Ю. Хворост, MasterNeo і призи Sven

І нарешті, фанфари і барабанний дріб – це за свій ручної роботи «корпус Утопія» перший приз – джерело безперебійного живлення Sven Sven Reserve650LCD+USB, мишу Sven RX-900 Laser, вентилятор SV8025L12B – отримує учасник під ім'ям AquilA.


Вручення призів переможцеві


Ю. Хворост і AquilA

Далі були поздоровлення і побажання творчих успіхів, традиційне загальне фото призерів, представника спонсора і організатора конкурсу.


Фото на пам'ять

Про церемонію нагородження переможців ви також можете ознайомитися на сайті MODDING.kh.ua


...
  всі  
test site