рус
укр
 

ТМ Sven на «Території ігор»

24 листопада 2008 року

Ні для кого не секрет, що ринок комп'ютерних ігор розширюється з кожним роком. Кількість та якість комп'ютерних ігор зростають, щомісячно виходять проекти, які дедалі вище піднімають планку якості ігор. ТМ Sven завжди на крок попереду, встановлюючи нові стандарти якості на ринку акустичних систем і комп'ютерних аксесуарів. Інженери компанії постійно розробляють нові продукти з урахуванням вимог українських споживачів. Велику популярність серед геймерів, зокрема професійних, знайшли такі спеціалізовані продукти ТМ Sven, як геймерська акустична система формату 2.1 MS-330 і комп'ютерна миша RX-900 Laser Gaming.

З 30 жовтня по 2 листопада 2008 р. в Києві відбулася щорічна спеціалізована виставка «Територія ігор», присвячена комп'ютерним іграм, на якій було представлено щонайпотужніші комп'ютери, найсучасніші аксесуари та кращі ігри майбутнього року.

У 2008 році згідно з офіційною статистикою оргкомітету виставки www.digimania.ua понад 20 тисяч киян і гостей столиці відвідали це яскраве шоу, щоб побачити, почути, протестувати новинки цифрової індустрії та виграти призи на стендах відомих виробників.


збільшити
(jpg, 121 КБ)


збільшити
(jpg, 131 КБ)

ТМ Sven просто не могла пропустити цю подію, вщерть заряджену адреналіном і позитивними емоціями. Виступивши технічним спонсором журналів «Шпиль» (www.shpil.com), «РС World» (www.cpp.com.ua) і «РС Gamer» (pc-gamer.com.ua), співробітники компанії дістали можливість поспілкуватися безпосередньо з користувачами і фанатами.


збільшити
(jpg, 164 КБ)


збільшити
(jpg, 143 КБ)

Біля стенду «РС Gamer» (pc-gamer.com.ua) і ТМ Sven (www.sven.ua) рух молоді не припинявся ні на хвилину впродовж 4 днів!

Вже в перший день виставки, 30 жовтня, батальйони геймерів брали активну участь в конкурсах від Sven і квестах від журналу РС Gamer.


збільшити
(jpg, 136 КБ)


збільшити
(jpg, 120 КБ)

31 жовтня запам'яталося всім геймерам як день спецефектів. Лазерні освітлювальні пристрої Sven W-0050 і W-1500 і дим-машина LM-Z1500 створювали на стенді неповторну атмосферу свята і веселощів. Цього дня подарунки переможцям конкурсів вручав жовтий заєць, який носив із собою портативні колонки Screamer і розповідав всім про цей чудовий пристрій.


збільшити
(jpg, 97 КБ)


збільшити
(jpg, 141 КБ)

1 листопада кількість тінейджерів на стенді Sven потроїлася: креативні конкурси за мотивами комп'ютерних ігор ексклюзивно від співробітників компанії з численними призами нікого не залишили байдужими: ні учасників, ні вболівальників.


збільшити
(jpg, 87 КБ)


збільшити
(jpg, 126 КБ)

Конкурс «Сталкер», в якому гравці перевіряли аномальні зони шляхом метання справжніх болтів, заслужив захоплені овації, а переможці отримали цінні призи від ТМ Sven, журналу РС Gamer і компанії GSC (gsc-game.com/russian).


збільшити
(jpg, 176 КБ)


збільшити
(jpg, 135 КБ)

Цього ж дня на інтерактивному майданчику GameАrena проходили ігрові турніри, серед яких найбільш захоплюючим і очікуваним був перший у світі турнір по Stalker Clear Sky (gsc-game.com/russian). Битва в світі Clear sky відбулася між розробниками і збірною України. ТМ Sven виступила спонсором турніру і надала цінні призи переможцям і учасникам.


збільшити
(jpg, 238 КБ)

Останній день виставки, 2 листопада був не менш активним, чим всі попередні. Натовп шанувальників у стенду скандував «С-В-Е-Н!» і вимагала проведення нових конкурсів. Присутні із задоволенням надували повітряні кулі, зображали Бджілку Майю та юних сталкерів, перевіряли силу своїх м'язів і кмітливість. Після закінчення виставки відвідувачі йшли з гарним настроєм і цінними подарунками від ТМ Sven: клавіатурами, мишками, навушниками та акустичними системами.


збільшити
(jpg, 115 КБ)


збільшити
(jpg, 117 КБ)

ТМ Sven виражає подяку менеджерам журналу «РС World» (ІД «Грудень») Майї Дьяковій та Ірині Ерьоменко.

Окрема подяка менеджерам журналу «РС Gamer» (ІД «МТ Медіасофт») Ганні Гордієнко, Юрієві Кремко і Володимиру Вязьмітіну за всебічну підтримку і допомогу.

Велике спасибі Олегу Яворському, керівникові відділу PR компанії GSC!

Підготували Микита Романов, Ольга Киценко


...
  всі  
test site