рус
укр
 

Ігрові навушники з мікрофоном SVEN AP-G828MV - талановиті у всьому!

При розробці пристроїв для професійних гравців компроміси неприйнятні — все повинно бути зроблено по вищому класу. Саме цього принципу дотримувалися інженери SVEN, створюючи нову ігрову гарнітуру AP-G828MV. Якість її звучання оцінять не тільки геймери, а й меломани: динаміки діаметром 40 мм з неодимовим магнітом забезпечують широкий частотний діапазон — від 20 Гц до 20 кГц.


SVEN AP-G828MV

SVEN AP-G828MV


Як і у всіх ігрових пристроях від SVEN, особливу увагу приділено комфорту при використанні пристрою та довговічності.

SVEN AP-G828MV

Зручне оголів'я і комфортні м'які амбушюри дозволяють проводити в ігрових навушниках багато годин і забезпечують відмінну пасивну звукоізоляцію. Власник SVEN AP-G828MV зможе почути найменші шорохи в іграх, тонкі нюанси звучання улюблених треків, спецефекти в кінофільмах. Але головна її спеціалізація — це геймінг, про що не дасть забути яскравий агресивний дизайн.

SVEN AP-G828MV

Для підключення використовуються стандартні роз'єми міні-джек, а кабель має досить велику довжину - 2,2 метра і захищений міцною тканинною опліткою. Для ще більшої зручності на ньому розташовано компактний пульт управління, який дозволяє керувати рівнем гучністю та відключати мікрофон, висока чутливість останнього дозволяє без проблем спілкуватися в ігрових чатах. Гнучку основу мікрофона укладено в міцну сталеву оплітку яка витримає найспекотніші віртуальні баталії.

Якщо вам потрібно універсальний пристрій, здатний порадувати відмінним звуком і адаптований для професійного геймінгу — обов'язково придивіться до нової SVEN AP-G828MV, яка вже з'явилася на полицях магазинів електроніки.


SVEN newsПовернутись до списку НОВИН


...
  всі  
test site