рус
укр
 

Ігрова гарнітура SVEN AP-G555MV - прийшов, почув, переміг!

Бюджетна і підходить геймерам-початківцям. При цьому має високий рівень якості та надійності, які цінують професіонали кіберспорту. Компанії SVEN вдалося поєднати ці несумісні на перший погляд переваги в одному пристрої — новій ігровій гарнітурі AP-G555MV.


SVEN AP-G555MV

SVEN AP-G555MV


Вона виглядає дуже солідно, хоча має невелику вагу — всього 290 г, завдяки чому практично не відчувається на голові. М'які амбушюри з покриттям із високоякісної штучної шкіри з поролоновим наповнювачем забезпечують ніжне, але щільне прилягання. А це означає, що пасивне шумопоглинання працює просто відмінно, при цьому рівень комфорту теж залишається високим - SVEN AP-G555MV чудово підходить для тривалих ігрових сесій.

Якість звучання нової гарнітури оцінять не тільки геймери, а й любителі музики: великі динаміки діаметром 40 мм забезпечують широкий частотний діапазон — від 20 Гц до 20 кГц. Басові партії ударних і тонкі нюанси звучання скрипок, шелест кроків і вибухи — навушники здатні відтворити своєму щасливому власникові повну палітру звуків. Для ще більшої зручності використання на одній з чашок розташовано регулятор гучності, який легко знайти рукою під час короткого перепочинку від ігрових баталій.

Чимало уваги приділено й надійності, яка особливо важлива для кіберспортсменів: корпус навушників виготовлений з міцного пластику, а кабель довжиною 2,2 метра захищений посиленою тканинною опліткою. Гнучку основу мікрофона також захищено, тому вона здатна витримати численні згини. Якщо ви шукали ігрові навушники, які також підійдуть для музики або кіно — неодмінно познайомтеся з AP-G555MV, які вже доступні в магазинах електроніки


Повернутись до списку НОВИН


...
  всі  
test site