рус
укр
 

Нові геймерські навушники AP-G888MV і AP-G988MV

Компанія SVEN підготувала до новорічних свят відмінний сюрприз для прихильників комп'ютерних ігор. Нові геймерські навушники з мікрофоном AP-G888MV та AP-G988MV не дадуть супротивникові застати вас зненацька! Ви почуєте найтихіший шерех і виявите суперника раніше, ніж він помітить вас.


Геймерські навушники з мікрофоном AP-G888MV

Геймерські навушники з мікрофоном AP-G988MV

Навушники SVEN AP-G888MV та SVEN AP-G988MV готові до найсерйозніших випробувань. Вони здатні не лише вразити реалістичністю відтворення комп'ютерних спецефектів, а ще й точно передати найтонші звукові нюанси. Шепіт, тихий хрускіт гілки, обережні кроки – усе найважливіше ви почуєте першим. Їхня пасивна система шумоприглушування гарантує надійний захист від сторонніх шумів – повна концентрація і нічого зайвого. До того ж ці моделі можуть показати себе з найкращого боку і під час прослуховування музики, і, звичайно ж, будуть дуже доречними під час перегляду фільмів.


SVEN AP-G888MV

SVEN AP-G988MV

AP-G888MV та AP-G988MV розрізняються між собою розмірами мембрани і, звичайно ж, конструктивно, передусім, розташуванням регуляторів гучності. Розробники приділили чимало уваги їхній ергономіці. Великі амбушури забезпечують гарну шумоізоляцію і комфортно охоплюють вушну раковину. Їхні регульовані наголов’я надають змогу ідеально налаштувати навушники під себе, вони зручно сидять на голові, не давлять і розраховані на тривале безперервне використання. Порівняно невелика вага, якісні матеріали – у цих моделях кожну деталь підібрано так, щоб нічого не відволікало від гри. Кабелі навушників мають тканинне обплетення – завдяки якому він не скручується і забезпечує додатковий захист від пошкоджень.

Геймерські навушники AP-G888MV та AP-G988MV сумісні з різними медіа-програвачами. Завдяки додатковому кабелю з комплекту вони можуть підключатися як до мобільних пристроїв, так і до комп'ютерів. Відмінний звук, зручність і відсутність сторонніх перешкод – що ще потрібно для справжнього геймера?

     Особливості:
     • Оптимізовані для професійного геймінгу
     • Навушники з пасивною системою шумоприглушування
     • Найвища якість звучання
     • Сумісність з різними Media-програвачами
     • Регулювання гучності
     • Тканинне обплетення кабелю для перешкоджання сплутуванню
     • Роз'єм 3,5 мм (4 pin) для мобільних пристроїв
     • Перехідник: міні-джек 3,5 мм (4 pin) до міні-джек 2*3,5 мм (3 pin)
     • Комфортна посадка.


Упаковка AP-G888MV

Упаковка AP-G988MV


...
  всі  
test site