рус
укр
 

Флагманська модель AP-B480MV

Компанія SVEN презентує нову безпровідну Bluetooth-гарнітуру з розширеним функціоналом AP-B480MV. Так само, як і попередня модель SVEN AP-B470MV, гарнітура SVEN AP-B480MV є флагманською моделлю нової лінійки безпровідних стереонавушників з мікрофоном компанії. Модель додатково оснащено FM-радіо (діапазон FM-частот від 87,5 до 108 Мгц), вмонтованим програвачем з micro SD-карт; вона може працювати і як автономний пристрій для відтворення звуку. Формати, відтворювані з micro SD-карт, – MP3, WMA, WAV.


Безпровідна Bluetooth-гарнітура AP-B480MV

Основне управління винесено на ліву чашку (див. на фото нижче). Доступними є: вхід для під’єднання аудіокабелю, слот micro SD, роз’єм micro USB для заряджання вмонтованого акумулятора, гніздо для мікрофона, багатофункціональна кнопка для вмикання відтворення, паузи, прийняття виклику і пошуку радіостанцій, кнопка «М» для перемикання режимів Bluetooth, Micro SD card, FM-тюнер та Line In, дві кнопки управління гучністю і перемиканням треків та кнопка ON/OFF для вмикання/вимикання навушників. Ось чому з AP-B480MV брати із собою плеєр не обов’язково!


Органи управління AP-B480MV

Безпровідна гарнітура подарує вам повну свободу рухів. Завдяки вмонтованому Bluetooth-модулю, вона здатна підтримувати стійкий зв'язок із смартфонами або планшетами на відстані до 10 м. А вмонтований акумулятор гарнітури забезпечує до 8-10 годин безперервної роботи пристрою без додаткового заряджання. AP-B480MV заряджається через універсальний кабель micro USB до USB (з комплекту) від джерела живлення DC 5V.

Модель укомплектовано також аудіокабелем 3,5 мм (3 pin), що надає їй змогу працювати з розрядженим акумулятором як прості провідні навушники. Цей варіант можна вибрати і з метою економії заряду акумулятора або у разі, якщо джерело сигналу не підтримує безпровідне підключення.


Комплектність AP-B480MV

Під м'якими зручними амбушурами AP-B480MV приховано сучасні 40-міліметрові динаміки навушників. Нова гарнітура SVEN здатна якісно, чітко, до найдрібніших нюансів відтворювати усі деталі музичних творів будь-яких жанрів. Напористі глибокі баси, тонке опрацювання верхніх частот, насичена яскрава середина – AP-B480MV подарує вам усю повноту вражень від прослуховування навіть таких складних композицій, як класика і джаз.

В моделі AP-B480MV передбачено складання чашок, що спрощує її транспортування.


AP-B480MV у складеному вигляді

     Особливості:
     • Безпровідна передача сигналу через Bluetooth 2.1
     • Можливість управління перемиканням треків
     • Функція прийняття виклику
     • Провідна / безпровідна передача аудіосигналу
     • Вмонтований програвач аудіофайлів з карток пам'яті micro SD
     • Вмонтоване FM-радіо
     • Час роботи від акумулятора – до 10 годин
     • Радіус дії – до 10 метрів.


...
  всі  
test site