рус
укр
 

Яскраві стереонавушники SEB-190M

Нові стереофонічні навушники канального типу з мікрофоном SEB-190M – чудовий вибір для шанувальників яскравих і потрібних аксесуарів.

SEB-190M мають поліпшену систему передачі звуку і підходять не лише для прослуховування музики, а й просто незамінні для мобільних користувачів. Адже кабель навушників оснащено кнопкою прийому виклику телефонних дзвінків і чутливим мікрофоном.

SEB-190M SEB-190M
SEB-190M сріблясто-блакитного кольору SEB-190M чорно-червоного кольору

Продумана конструкція навушників забезпечує їхню довговічність і підвищену комфортність. Корпуси чашок навушників SEB-190M виготовлено із спеціального алюмінієвого сплаву. Плоский кабель, що не сплутується, завдовжки 1,2 метра оснащено зручною кліпсою для кріплення до одягу. В комплекті – додатковий набір змінних силіконових амбушурів (див. на фото нижче), розроблених з урахуванням анатомічних особливостей переважної більшості користувачів аудіотехніки.

SEB-190M SEB-190M
Амбушури блакитного кольору Амбушури червоного кольору

SEB-190M розраховано для тривалого носіння. Поза сумнівом, вони сподобаються прибічникам спорту та активного відпочинку – навушники не загубляться в потрібну мить і не заважатимуть їхнім власникам під час руху.

Новинки виготовляються у чорно-червоному і сріблясто-блакитному кольорових поєднаннях. SEB-190M – пречудовий привід, щоб обновити свій образ. Тим більш, що вартість цих моделей – одна з найпривабливіших на ринку.

     Особливості:
     • Стереонавушники канального типу з мікрофоном на кабелі
     • Алюмінієві корпуси чашок навушників
     • Роз’єм 3,5 мм (4 pin) для під’єднання мобільних пристроїв
     • Кнопка прийому виклику / паузи на кабелі
     • Плоский кабель, що перешкоджає заплутуванню
     • Два додаткові комплекти змінних амбушурів
     • Кліпса для фіксації кабелю на одязі.
SEB-190M SEB-190M
Упаковка сріблясто-блакитних SEB-190M Упаковка чорно-червоних SEB-190M


...
  всі  
test site