рус
укр
 

Нові USB-хаби SVEN НВ-401 та SVEN НВ-444

Останнім часом створюється дедалі більше необхідних комп’ютерному користувачеві зовнішніх пристроїв, що використовують технологію з’єднання під назвою USB (англ. Universal Serial Bus – універсальна послідовна шина). Це клавіатури, комп’ютерні миші, зовнішні жорсткі диски, модеми, флеш-накопичувачі, смартфони, планшети, цифрові камери та чимало інших пристроїв, які під’єднуються до комп'ютера через USB-порт. Ось чому сьогодні багато користувачів ПК страждають від недостатньої кількості USB-портів, маючи надлишок USB-пристроїв.

Для того, щоб вирішити проблему необхідної кількості USB-портів, потрібно просто придбати USB-хаб (USB-концентратор) – невеличкий пристрій з декількома USB-портами, що підключається безпосередньо до одного з USB-портів ПК. Використання USB-хабів надає змогу не лише підключати більшу кількість зовнішніх USB-пристроїв, а й знижує механічний знос USB-портів комп'ютера, а також полегшує процес їхнього використання. Чимало досвідчених користувачів, наприклад, вже встигли на ділі переконатися у перевагах таких USB-хабів, як SVEN НВ-011, SVEN НВ-012 і SVEN НВ-014.


USB-концентратор SVEN НВ-401 чорного кольору

USB-концентратор SVEN НВ-401 білого кольору

Нові 4-портові USB-концентратори компанії SVEN НВ-401 (чорного та білого кольору) та SVEN НВ-444 (чорного кольору) надають користувачеві можливість отримати не лише три додаткові USB-порти, а й розв’язати проблему місцерозташування підключених зовнішніх USB-пристроїв і самого хаба, адже довжина вмонтованого у хаби USB-кабелю складає 1,2 метра.


USB-концентратор SVEN НВ-444

Сподіваємося, що оригінальний дизайн USB-хабів SVEN НВ-401 і SVEN НВ-444 зробить використання їх не лише корисним, а й дуже приємним.

     Особливості:
     • Сучасний інноваційний дизайн
     • Компактний 4-портовий USB хаб
     • Вмонтований USB-кабель
     • Сумісність з Windows XP/Vista/7/8.


Упаковка хаба НВ-401

Упаковка хаба НВ-444


...
  всі  
test site