рус
укр
 

Оновлені фільтри-подовжувачі Fort та Fort Pro

Компанія SVEN презентує моделі оновлених мережевих фільтрів SVEN Fort та SVEN Fort Pro. Їхній дизайн і внутрішні схеми зазнали істотних змін. Тепер особливу увагу приділено їхній надійності та безпеці під час експлуатації. Передусім, передбачено загальний двополюсний та індивідуальні двополюсні (тобто розмикаючі обидва контакти) вимикачі з вмонтованим підсвічуванням для кожної розетки, а також захисні шторки розеток для запобігання випадкам несанкціонованого потрапляння всередину корпусу сторонніх предметів).

Використання фільтрів SVEN Fort та SVEN Fort Pro як комутаторів для управління електроживленням пристроїв створює додаткові зручності для організації електроживлення робочих місць та експлуатації підключених пристроїв-споживачів, надаючи користувачеві більше можливостей з контролю за раціональним витрачанням електроенергії. Двополюсне вимикання мінімізує електротравматизм і підвищує збереження підключеної техніки порівняно з однополюсним під час виникнення неполадок у підключеному устаткуванні або мережі (аварії на лінії, грозові розряди).

Захист від імпульсних перешкод фільтрів SVEN Fort та SVEN Fort Pro побудовано за схемою «варисторного трикутника» з максимальною розсіюваною енергією 1050 Дж, забезпечуючи захист пристроїв-споживачів від дії імпульсних перешкод різного характеру і походження. У моделі також застосовано LC-фільтр, що забезпечує ефективніше приглушення високочастотних перешкод порівняно з іншими типами фільтрів.

Вмонтований біметалічний вимикач обмежує величину електричного навантаження, щоб уникнути тривалого перевантаження фільтра і пошкодження елементів схеми фільтра у разі аварії. Вмонтований плавкий запобіжник обмежує струм варистора під час дії імпульсних перешкод, що мають велику енергію.

Світлодіодна індикація справності захисту і наявності заземлення дуже важлива для електробезпеки користувача і коректної роботи підключеного устаткування.

Відображення напруги в мережі на вмонтованому вольтметрі в моделі SVEN Fort Pro дає змогу попередити користувача про необхідність вживання заходів для запобігання виходу устаткування з ладу через аномально високу/низьку напругу в мережі.


...
  всі  
test site