рус
укр
 

SVEN MS-1820. Класика в сучасному виконанні

Зразкові моделі в акустиці поєднують у собі професійні інженерні технології і демократичну ціну. Такі моделі мають величезний купівельний попит навіть через 5 років після випуску. «Розвивати» їх одне задоволення – потрібно лише внести декілька змін, щоб улюблена для багатьох система стала сучаснішою.

Компанія SVEN презентувала нову акустичну систему 2.1 SVEN MS-1820, яка є спадкоємицею добре відомої моделі SPS-820. Акустика підійде для перегляду фільмів, прослуховування музики та озвучування комп'ютерних ігор. У моделі втілено кращі інженерні ідеї ТМ SVEN, що пройшли перевірку часом і завоювали високу оцінку експертів в галузі звуку. Система здатна працювати автономно від комп'ютера, ноутбука або медіаплеєра, оскільки має вмонтований програвач аудіофайлів з флешок і SD-карт. FM-тюнер, вмонтований у модель, запам'ятовує до 40 радіостанцій.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-1820

На передней панели сабвуфера расположены регуляторы громкости системы и сабвуфера, кнопка переключения режимов, разъемы для подключения USB flash и SD/MMC карт памяти, LED-дисплей. С помощью цифрового дисплея отслеживается частота выбранной радиостанции, а также отображается активированный режим работы системы (AUX, FM или MP3). Управлять SVEN MS-1820 можно На передній панелі сабвуфера розташовані регулятори гучності системи і окремо сабвуфера, кнопка перемикання режимів, роз'єми для підключення USB flash і SD/MMC карт пам'яті, LED-дисплей. За допомогою цифрового дисплею відстежується частота вибраної радіостанції, а також відображується активований режим роботи системи (AUX, FM або MP3). Управляти SVEN MS-1820 можна також за допомогою пульта дистанційного управління. Модель дуже компактна і здатна вписатися в захаращений, наприклад, лампою або принтером робочий простір на столі. Конструкція сабвуфера зроблена за технологією Band-pass, що дає змогу досягати глибших і насиченіших басів. Дизайн моделі ультрасучасний. Сяючий глянець і приглушений блиск матової поверхні корпусу системи гармонійно поєднуються один з одним. Сміливий союз різних за текстурою матеріалів посилює враження контрасту і підкреслює основну ідею розробників: SVEN MS-1820 – це класика в сучасному виконанні.

     Особливості:
     • Акустична система сумісна з PC, DVD/Media-програвачами, мобільними пристроями та іншими джерелами аудіосигналу
     • Вмонтоване FM-радіо
     • Цифровий LED-дисплей
     • Вмонтований MP3-програвач аудіофайлів з носіїв пам'яті USB flash, SD card
     • Пульт дистанційного управління.


...
  всі  
test site