рус
укр
 

SVEN Challenge 9700. Прийми виклик!

– Командоре, у нас на хвості крейсер Міжгалактичної Корпорації! Ще трохи, і вони розпочнуть обстріл нашого корабля! Що робити, командоре?
– Ми мусимо будь-що дістатися до Планети «З345-МТ»!

Ви знаєте початковий ролик напам'ять і Вам не терпиться розпочати ігровий процес, щоб пройти місію до кінця? Багато комп'ютерних ігор дають змогу пропустити перегляд сюжетного відео натисненням однієї кнопки. І доки виконується завантаження збереженого раніше сценарію, пальці самі тягнуться до восьми заповітних помаранчевих клавіш WASD для лівої руки і таких же помаранчевих стрілок для правої. Саме від них в найближчі одну-дві години залежатиме усе!

Challenge 9700

Компанія SVEN презентувала нову мультимедійну клавіатуру SVEN Challenge 9700. Основна її розкладка – з кнопок чорного кольору. Водночас пристрій оснащено вісьмома помаранчевими клавішами, що акцентують увагу користувача на засобах управління в комп'ютерних іграх. У комплекті передбачено 8 додаткових клавіш чорного кольору для заміни помаранчевих.

Тим, хто цінує високу швидкість і точність виконання команд у комп'ютерних квестах, припадуть до смаку дев'ять кнопок швидкого доступу до мультимедійних та інтернет-додатків, що значно прискорюють процес роботи в операційній системі.

Ергономічний ігровий дизайн надає пристрою брутальності й позиціонує власника SVEN Challenge 9700 як аматора «пополювати» на зомбі або побігати на покинутій військовій базі де-небудь у Південній Америці або Африці.

Особливості:

  • Ергономічний ігровий дизайн
  • Високоякісна мембрана
  • Клавіші для швидкого виклику Мультимедіа, Інтернет та офісних застосувань
  • Комфортний хід клавіш і знижений рівень шуму
  • 8 додаткових змінних клавіш чорного кольору


...
  всі  
test site