рус
укр
 

Нові гарнітури ТМ SVEN. Ваші «вуха» має бути видно!

Декілька років тому, коли в моду щойно увійшли гарнітури у вигляді навушників-вкладишів, їхні власники, що користувалися цим пристроєм на вулиці, дуже часто ловили на собі здивовані погляди перехожих. Як так? Перед вами йде людина і ... розмовляє сама із собою. Лише придивившись, ставало зрозуміло, що в цей момент вона розмовляє з кимось по телефону за допомогою гарнітури. На додаток до образу недолугого перехожого користувач такої моделі отримував переплутані проводи, плоский звук і зрештою зіпсовані нерви.

SVEN AP-525MVSVEN AP-610MV
SVEN AP-525MVSVEN AP-610MV

Сьогодні багато власників навушників і гарнітур негласно пропагують ідею: «вуха» має бути видно! Це пов'язано як з перевагами конструкції закритих амбушюрів та системою пасивного шумоприглушування, так і зі стильним дизайном, який в жодному разі не слід приховувати. Орієнтуючись на цю тенденцію, компанія SVEN презентувала чотири моделі навушників з мікрофоном SVEN AP-525MV, SVEN AP-610MV, SVEN AP-680MV, SVEN AP-690MV. Регульоване наголов'я (з м'якою або жорсткою конструкцією) пристроїв забезпечує зручну посадку гарнітур на голові. Поворотний мікрофонний утримувач дає змогу встановити його на оптимальній для користувача відстані. Управління гучністю в моделях SVEN AP-525MV, SVEN AP-680MV, SVEN AP-690MV здійснюється за допомогою регулятора на кабелі. У SVEN AP-610MV цей регулятор винесено на лівий навушник.

SVEN AP-680MVSVEN AP-690MV
SVEN AP-680MVSVEN AP-690MV

У більшості пристроїв (окрім SVEN AP-525MV) впроваджено систему пасивного шумоприглушування (SVEN PNC). Це означає, що зовнішні звуки просто відсікаються і не відтіняють відтворюваний аудіоконтент. Будь то музика, фільм, розмова по месенджеру або відеоконференція – звучання завжди буде дуже чистим і детальним.

Дизайн моделей виконано в урбаністичному стилі і, в першу чергу, має сподобатися молодому поколінню. Полегшена конструкція SVEN AP-525MV і SVEN AP-610MV підійде для тих, чия робота пов'язана з постійними переговорами. Завдяки своїй формі, використаним матеріалам і вазі вказані пристрої майже не відчуваються на голові навіть після декількох годин роботи. У зазначених гарнітурах здійснено обробку навушників хромом. SVEN AP-680MV і SVEN AP-690MV – ці пристрої відповідають професійним геймерським гарнітурам. Завдяки м'яким амбушюрам складається враження, що зліва і справа до вух приклали по подушці. Залишилося заплющити очі – й розслабитися.

Особливості:

      • Система пасивного шумоприглушення SVEN PNC (крiм SVEN AP-525MV)
      • Регульоване наголов’я
      • Регулятор гучності
      • Поворотний мікрофонний утримувач.


...
  всі  
test site