рус
укр
 

SVEN MS-350BL. Мультимедійна акустика 2.1 з технологією Bluetooth

Компанія SVEN презентувала мультимедійну акустичну систему 2.1 SVEN MS-350BL, яка найближчим часом надійде у продаж.


Мультимедійна акустична система SVEN MS-350BL

Окрім традиційного провідного підключення до різних джерел звуку, в системі застосовано технологію Bluetooth. Вмонтований Bluetooth-модуль забезпечує безпровідне з'єднання з ноутбуком, планшетом або смартфоном. Радіус дії – до 10 метрів.

На лицьовій панелі сабвуфера розташовано лише дві (але багатофункціональні) кнопки управління (VOLUME- і VOLUME +). А ось пульт дистанційного управління управляє такими функціями, як регулювання рівня загальної гучності і рівня гучності сабвуфера, перемикання між режимами (Bluetooth, AUX), перехід на наступний трек, встановлення паузи, регулювання тембру ВЧ і НЧ частот. Зовні система має дуже стильний вигляд: глянсова передня панель, зручне розташування кнопок. Пульт без зусиль поміщається в долоню.


Пульт дистанційного управління

SVEN MS-350BL займе гідне місце на робочому столі. Кнопки збільшення / зменшення гучності, а також розташовані на задній панелі сабвуфера роз'єми для підключення мікрофона і навушників забезпечують комфортну експлуатацію моделі. Невеликий нахил сателітів у бік від слухача, а також фазоінвертор на лицьовій панелі сабвуфера значно покращують характеристики звучання.

Оригінальний за дизайном LED-дисплей відображає вибране джерело сигналу (під час увімкнення), рівень загальної гучності, дає змогу зорієнтуватися в налаштуваннях тембру ВЧ і НЧ частот.

Цікавий дизайн системи наводить на асоціації з архітектурою майбутнього. Завдяки ніжкам сабвуфера і витонченим тримачам колонок складається враження, що акустика витає в повітрі!


Мультимедійна акустична система SVEN MS-350BL

Особливості:

          • Можливість підключення до різних джерел звуку
          • Вмонтований Bluetooth-модуль
          • Цифровий LED-дисплей
          • Роз’єми для підключення навушників і мікрофона
          • Пульт дистанційного управління
          • Можливість управління треками з пульта ДУ
          • Магнітне екранування
          • Матеріал корпусу сабвуфера – дерево (MDF)

Упаковка


...
  всі