рус
укр
 

Безпровідні технології від SVEN. Крила, ноги... Головне, хвіст?

А ось і ні! Варто спробувати технологію Wireless у дії і, повернувшись до провідних пристроїв введення, починає здаватися, що вони сковують рухи і заважають працювати.

Компанія SVEN представила дві безпровідні моделі комп'ютерних мишей SVEN RX-195 Wireless i SVEN RX-420 Wireless, тим самим доводячи зворотне: «хвіст» у «гризуна» – не те що не головне, швидше навіть рудиментарне утворення. Якщо раніше користувачеві доводилося підлаштовувати своє робоче місце під довжину шнура і розташування мишки на столі, то тепер ця проблема у минулому. Високоточна оптична технологія в обох пристроях надає моделям можливість працювати практично на будь-якій поверхні (включаючи папір і скло). Радіус дії маніпуляторів – до 10 метрів.

В обох мишок напрочуд економічний режим живленння. Вони працюють від двох батарейок типу ААА, яких вистачить на пару-трійку місяців. Їх заміна здійснюється дуже легко: в корпусі маніпулятора передбачена кришка, що відкривається від одного натиснення на відповідний важіль.

SVEN RX-195 Wireless – це представник початкового класу. Симетрична конструкція моделі підійде як для правші, так і для лівші. Управління класичне – дві кнопки під вказівним і середнім пальцями, а також колесо прокручування (2+1). Роздільна здатність маніпулятора – 800 dpi.


SVEN RX-195 Wireless

SVEN RX-420 Wireless належить до середнього класу оновленої лінійки пристроїв введення ТМ SVEN. Роздільна здатність маніпулятора – 1000 dpi. Окрім основних кнопок управління і колеса прокрутки (2+1), дві додаткові кнопки на лівій стороні пристрою спрощують роботу з браузером. За їх допомогою можна швидко перегортати вперед і назад інтернет-сторінки. Приємна на дотик прогумована поверхня корпусу моделі не дозволяє пальцям ковзати під час роботи.


SVEN RX-420 Wireless

Одягнено пристрої в елегантні чорні кольори. Зовнішність миші настільки універсальна, що вона органічно виглядатиме поряд з будь-яким монітором або клавіатурою.

Маніпулятори від SVEN – це ергономічний, функціональний, стильний і недорогий спосіб управління ПК.

Особливості:

  • Високоточна оптична технологія
  • Працює практично на будь-якій поверхні
  • Стильний ергономічний дизайн маніпуляторів
  • Інтерфейс USB
  • Живлення – 2 батарейки типу ААА


...
  всі  
test site